Får man ljuga I tingsrätten?

Tydligen får man det.
Var i tingsrätten igår angående vårdnaden om Loke.

Det kom massa lögner från mitt ex och hennes "vittne" som var hennes mamma som enbart pratade om vårt förhållande från början. Så vet inte riktigt vad hon hade att tillföra.

Antingen kommer det bli mer tid med Loke som är Onsdag - måndag eller varannan vecka. För ensam vårdnad kommer hon inte få.

Det var det hon och hennes advokat/jurist yrkade. Under huvudförhandlingen så ändrade hon sig och sa att "Loke behöver ha båda sina föräldrar". Vart finns den logiken? Hon vill ha ensam vårdnad men att Loke ska ha rätt till sina båda föräldrar?

Hänger inte med vad hon menar faktiskt.
Samt att hon har "hört" att Hanna är gravid. Men snälla, IP adresser får man upp. Och finns appar som man kan se vem som kollar ens instagram. Så vet att du/ni inte "råkat" höra.

Hon och hennes advokat / jurist hävdar att Hanna inte kommer bli en bra mamma. Hur i helvete kan man säga något sådant? Hanna är helt underbar med barn. Hon har jobbat på dagis i 6 år innan vården. Så dom vet inte vad dom pratar om! Blir så arg och kränkt över det.
Någon är bitter över att Loke ska få ett syskon. Jag och Hanna är stolta och glada över att Loke ska få ett syskon!

Läste ett papper från soc där EX:et hävdar att Loke luktar svett, har bajs kvar och schampo i håret när han kommer hem till henne.

Men efter en heldag på lek och buslandet och inte fan luktar han svett och det har han aldrig gjort. Så vet inte vad som luktar hemma hos henne.

Bajs. Ja barn bajsar. Kan vara det han håller på med.

Schampo. Visst, det kan ligga kvar lite då han hatar att få vatten över huvudet. Men aldrig sätt att det finns kvar.


Att dom tog upp gamla inlägg från bloggen är intressant. Borde man inte läsa allt då? Inte bara ta ut lite. Då får man ju ett sammanhängande och det kan man ju inte använda som "bevis".

Sen är jag främlingsfientlig. Visst är jag. Jag är för palestina istället för Israel. Samt vännerna som är från Eritrea och Iran. Så ja jag är tydligen främlingsfientlig.

Men det är ju en tolkningsfråga. Ibland är jag inte sugen på att träffa nya människor efter jobbet. Dom är ju främlingar. så det är ju en fråga om jag är fientlig då. Men skit samma.

Hon hävdar att jag har koll på henne och har spioner. Jo men visst. Vår by är ju såååå stor. Och att jag umgås med folk och lär känna nya som träffar Loke. Dom vet hur han ser ut. Inte så konstigt då att man kan få ett sms där någon skriver att dom har sätt Loke med henne och Mormor.
Hänger man med sin mamma hela tiden lär man ju inte känna nytt folk.

Tydligen skulle jag förtala henne hävdar dom med. Är det förtal att skriva vad hon har sagt och min syn på det hon har sagt? Är detta förtal oxå?