Ekologiska hudvårdsprodukter från GAIA!

En kompis mailade mig ang att GAIA sökte killar för att testa deras produkter. Tänkte Ja, varför inte så jag mailade till Cicilia och visade mitt intresse.
 
Fick välja ut lite saker som jag ville testa. Så jag valde Rakgel, scrub, shampoo och conditioner.
Flera av produkterna som finns på marknaden i affären gillar inte min hud. Som rakgel eller lödder får mitt ansikte att klias. Finns ett märke jag kan använda. Men nu finns det två. :D
 
När jag rakade mig med GAIA rakgel var jag lite skeptisk. Dock vad fel jag fick ha. Det var en underbar rakgel att använda. Min hud var så leen och kliades inte alls när jag använde den. Var bra att den var genomskinlig oxå. Fick se rakningen på ett annat sätt än med allt lödder i ansiktet.
 
Scruben. Vad ska jag skriva om den? Den var ritkigt bra med. Den såg inte så trevlig ut när man fick den i händerna. Men fick min hud att kännas som en barnstjärt. Använda den i samband med rakningen gjorde att jag slapp finnar som jag kan få efter rakning. Jag har använt dessa produkter snart i en månad.
 
Shampoot, Jag lider av mjäll så det klias ofta när jag har använt vanligt shampoo. Så jag använder head and shoulders. Så gav denna en chans och tänkte att jag får väl stå ut med att det kommmer klias. Icke då, kliades inte ett dugg. Inget mjäll faller heller från huvudet när jag använder det :D
 
Kort och gott så kan man säga, jag är riktigt jävla nöjd med dessa produkter. Jag kommer beställa mera när dessa är slut! Blev förvånad att ekologiska hudvårdsprodukter kan vara bättre än det andra som man brukar använda.
 
Jag rekommenderar dessa till alla killar som vill testa något nytt och kommer älska det! Finns även produkter till tjejer och till barn.
 
Ta och gör ett besök hos GAIA!
 
 
 
 

Vissa dagar undrar man?!

Idag fick man gå upp tidigt fast man var ledig. Idag var det besök hos tandläkaren. Skulle rotfylla en tand som jag hade bitit av men blev inte så. 
Var tvungen att göra rent den igen. Så ska tillbaka om en månad. Det finns ju roligare saker att göra än att vara hos tandläkaren.
 
Blev en sväng in till stan idaag med. Som kille åker man in och handlar det man ska och inte gör som tjejena. "Älskling, kan vi åka dit för att titta på en sak?" 
Så dum som man är svarar man ja. Slutar med att man har varit in i alla butiker i en galleria eller så har man varit på alla gallerior som finns i stan.
 
Därför är det bättre att åka in själv ovh köpa den man ska ha och sen åka.
Köpte en sak till Hanna idag. Hoppas hon forstod mitt budskap med det. Det får vi se om hon gör. Om inte så lär hon smsa imorgon när hon läser detta och fråga "Vad menar du på bloggen?!" Men älskling. Gör dig inte besväret att smsa och fråga. Fundera ist om du inte förstår vad jag menar =)
 
Hanna har gått och lagt sig, själv sitter jag här och skriver samt tittar på fotbollen. Vem vill inte se Chelsea vinna och gå till final igen =) Sen att Zlatan kanske skadar sig eller vad som helst gör ju det hela mera inressant ^^,
 
Har även hunnit medd att ringa lite samtal och svarat  på en del mail. Fortsätt gärna att maila. 
Även huninit beställa nya hörlurar till PS4:an till mig och en arbetskollega. Nu ska det kommuniseras bättre än vad det går med standard hörluren som är riktigt usel.
 
Nu ska jag återgå till fotbollen innan jag kommer somna. Är riktigt trött idag :/
 
Må väl! / Daniel
 

universeum med Loke!

Vi var på universeum förre helgen.
Han tyckte det var lite roligt. Men dock inte så som jag hade väntat mig. Han är lite liten än. Det kommer en tid för honom med. Gillade att han kollade på alla fiskar och alla andra djur dom hade där.
 
Glömde ta bilder på honom när han var inne bland dom dödliga djuren. Det var intressant iaf.
 
Se vad vi ska hitta på i helgen som kommer. Hanna är ledig då med. Var länge sen alla var lediga samtidigt.
 
Må väl! / Daniel
 
Visa fler inlägg