Ekologiska hudvårdsprodukter från GAIA!

En kompis mailade mig ang att GAIA sökte killar för att testa deras produkter. Tänkte Ja, varför inte så jag mailade till Cicilia och visade mitt intresse.
 
Fick välja ut lite saker som jag ville testa. Så jag valde Rakgel, scrub, shampoo och conditioner.
Flera av produkterna som finns på marknaden i affären gillar inte min hud. Som rakgel eller lödder får mitt ansikte att klias. Finns ett märke jag kan använda. Men nu finns det två. :D
 
När jag rakade mig med GAIA rakgel var jag lite skeptisk. Dock vad fel jag fick ha. Det var en underbar rakgel att använda. Min hud var så leen och kliades inte alls när jag använde den. Var bra att den var genomskinlig oxå. Fick se rakningen på ett annat sätt än med allt lödder i ansiktet.
 
Scruben. Vad ska jag skriva om den? Den var ritkigt bra med. Den såg inte så trevlig ut när man fick den i händerna. Men fick min hud att kännas som en barnstjärt. Använda den i samband med rakningen gjorde att jag slapp finnar som jag kan få efter rakning. Jag har använt dessa produkter snart i en månad.
 
Shampoot, Jag lider av mjäll så det klias ofta när jag har använt vanligt shampoo. Så jag använder head and shoulders. Så gav denna en chans och tänkte att jag får väl stå ut med att det kommmer klias. Icke då, kliades inte ett dugg. Inget mjäll faller heller från huvudet när jag använder det :D
 
Kort och gott så kan man säga, jag är riktigt jävla nöjd med dessa produkter. Jag kommer beställa mera när dessa är slut! Blev förvånad att ekologiska hudvårdsprodukter kan vara bättre än det andra som man brukar använda.
 
Jag rekommenderar dessa till alla killar som vill testa något nytt och kommer älska det! Finns även produkter till tjejer och till barn.
 
Ta och gör ett besök hos GAIA!
 
 
 
 
Visa fler inlägg