Vissa dagar undrar man?!

Idag fick man gå upp tidigt fast man var ledig. Idag var det besök hos tandläkaren. Skulle rotfylla en tand som jag hade bitit av men blev inte så. 
Var tvungen att göra rent den igen. Så ska tillbaka om en månad. Det finns ju roligare saker att göra än att vara hos tandläkaren.
 
Blev en sväng in till stan idaag med. Som kille åker man in och handlar det man ska och inte gör som tjejena. "Älskling, kan vi åka dit för att titta på en sak?" 
Så dum som man är svarar man ja. Slutar med att man har varit in i alla butiker i en galleria eller så har man varit på alla gallerior som finns i stan.
 
Därför är det bättre att åka in själv ovh köpa den man ska ha och sen åka.
Köpte en sak till Hanna idag. Hoppas hon forstod mitt budskap med det. Det får vi se om hon gör. Om inte så lär hon smsa imorgon när hon läser detta och fråga "Vad menar du på bloggen?!" Men älskling. Gör dig inte besväret att smsa och fråga. Fundera ist om du inte förstår vad jag menar =)
 
Hanna har gått och lagt sig, själv sitter jag här och skriver samt tittar på fotbollen. Vem vill inte se Chelsea vinna och gå till final igen =) Sen att Zlatan kanske skadar sig eller vad som helst gör ju det hela mera inressant ^^,
 
Har även hunnit medd att ringa lite samtal och svarat  på en del mail. Fortsätt gärna att maila. 
Även huninit beställa nya hörlurar till PS4:an till mig och en arbetskollega. Nu ska det kommuniseras bättre än vad det går med standard hörluren som är riktigt usel.
 
Nu ska jag återgå till fotbollen innan jag kommer somna. Är riktigt trött idag :/
 
Må väl! / Daniel