Pedofiler

Du äckligt sjuka man du undrar vad du gjort för fel.
Du berättar om din pervesion, kärleken du behövde för att känna dig hel.
Dina äckliga fantasier  att din egen flicka var så söt.
Och i ditt vridna agerande trodde du hon njöt. 
Det brutalaste straff för denna vuxna karl 
som utövar fantasier på sitt eget barn.
Den ångest du nu känner för din vidriga pervesion, betyder ingenting när straffet ljuder från en hel nation.

Nu är du en av dem inte lägre en av oss, du må vara man men själen stinker skit. Du vanför dig på små liv och stanken räcker ända hit och lukten den är fruktansvärd, du stinker pedofil.

Du skulle levt helt normalt efter ett par år. 
I den svenska diktatur där regeringen slickar dina sår.
De skiter i sanningen, det liv du förstört.
De sväljer lögnen efter din ursäkt de hört.
Men inga ursäkter i världen kan få din dotter att le.
Som du har antastat så grovt livsglädjen finns ej mer.
Men på den stackars flickans sida finns sådana som vi kvar. 
Och du ångrar dig först när vi visar var vi tycker om hennes "kärleksfulla" far.

——————————————————


Jag är nöjd att det finns sidor som lägger ut domar på pedofiler. Jag vill ha som i USA där man kan se vart dom bor. Vill inte ha dom nära mina barn. Skulle en pedofil vara på något av mina barn eller vänners barn så kommer dom få sitt straff. ALLA människor ska ha rätt till att veta vart dom finns. Helst skulle jag vilja att dom hade något märke på sig!


Sjukskriven.

Jaha. Igår på jobbet så skulle jag cykla mellan två vårdtagare. Det går en unge i vägen och plingar men ungen flyttar inte på sig. Så tänker att jag ska cykla på gräset och vad händer då?
Ungen springer ut på gräset och jag är tvungen att tvärnita. Voltar med cykeln. Pappan bara kollar när jag voltar och fortsätter att gå. Frågar inte hur det är med mig eller så.

Idag så var jag till läkaren och han tyckte jag skulle vara hemma en vecka och jag känner inte för det så är hemma ett par dagar. Blev skickad akut till röntgen med. Som tur var det ingen skada men får se hur det blir om en vecka. Har axeln inte blivit bättre skulle jag återkomma.
Då blir det rehab och funkar inte det skulle det bli OP. Hoppas skiten släpper.

Blir det vila och kolla på Rederiet i helgen. Hanna jobbar så får verkligen lugn och ro :D

Må väl!
/ Daniel

Jobb jobb och åter jobb!

Känns inte som att man inte gör något annat än att jobba. Som denna vecka är jag bara ledig en dag men men. Snart är det iaf semester. Längtar efter Loke som en galning. Jag är inte ensam om det. Hanna och lillebror saknar Loke med.

Planeras massa roligt på semestern. Återstår dock att se vad det blir. Något kul som Loke kommer gilla blir det iaf. Vet en sak det lutar emot. Zara, Tintin och Pierre kanske ska med. Hoppas dom gör det. Det hade varit riktigt roligt.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Rederiet ett tag till innan sängen kallar. Hanna ligger och sover för fullt. Får lägga mig o klappa magen sen när jag lägger mig.

Må väl! / Daniel
Visa fler inlägg