Sjukskriven.

Jaha. Igår på jobbet så skulle jag cykla mellan två vårdtagare. Det går en unge i vägen och plingar men ungen flyttar inte på sig. Så tänker att jag ska cykla på gräset och vad händer då?
Ungen springer ut på gräset och jag är tvungen att tvärnita. Voltar med cykeln. Pappan bara kollar när jag voltar och fortsätter att gå. Frågar inte hur det är med mig eller så.

Idag så var jag till läkaren och han tyckte jag skulle vara hemma en vecka och jag känner inte för det så är hemma ett par dagar. Blev skickad akut till röntgen med. Som tur var det ingen skada men får se hur det blir om en vecka. Har axeln inte blivit bättre skulle jag återkomma.
Då blir det rehab och funkar inte det skulle det bli OP. Hoppas skiten släpper.

Blir det vila och kolla på Rederiet i helgen. Hanna jobbar så får verkligen lugn och ro :D

Må väl!
/ Daniel
#1 - - Anita:

Hoppas att axeln blir bra nu . Försök att vila nu . Kommer ihåg när du hade blodfyllt knä när du var ca 12 år och försöka få dig still det va inte lätt .
Men kudde under armen stöd men ändå rör då och då så du inte stelnar tiĺl. Förhoppningvis får ni sol sä du kan få lite värme på det onda . Nu är det bara att hålla tummarna att du blir bra . Kram från oss

#2 - - AFA Försäkring:

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du varit med om en arbetsskada.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår arbetsskadeförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/arbetsskadeforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Sofia
AFA Försäkring