att förlora rätten till sitt barn!

Kan inte släppa att tingsrätten kan bestämma att en pappa som vill ha sitt barn enbart får varannan helg. Hur kan det komma sig?

Finns mammor / pappor som slår sina barn och då tycker tingsrätten att det är helt okej att att barnet bor hos den föräldern som slår.

Slår inte mitt barn, knarkar inte, dricker någon gång om året, missköter inte honom på något sätt. Det ända är att jag och hans mamma inte drar jämt. Då ska det finnas folk som kan förstöra.

Finns föräldrar som inte vill ha något med sitt barn att göra. Då dömer dom att fadern ska träffa barnet mer än vad jag får.

Räknat ut att jag har min son runt 81 dagar på ett år med varannan helg och mina 3 veckor under sommaren.
kan inte heller släppa att tingsrätten hävdar att han är förliten att bo varannan vecka, men att vara hos mig 2 veckor i rad under sommaren är helt okej.

Som att säga. "Du får inte begå brott. Men du kan snatta lite då och då!"

Idioti är en sak som är säkert.

Dom senaste dagarna har jag och Lokes mamma pratat lugnt i telefon och har en trevlig ton mot varandra. Vilket känns väldigt bra. Hoppas att det kommer hålla i sig. ☺


Till helgen då. Vad har vi gjort? Inte så mycket. Fredagen blev bara lugn.
Lördagen var vi över till syrran och fiskade. Fick inte ett skit  😂
Jo mat som man fick laga själv 😢😂
Bästa var när Loke hade bajsat och mutade syrran för att byta hans blöja 😈

Söndagen blev lugn den med. Var bjuda till Åsa o Bill för att testa beer can chicken. Riktigt gott var det. Dax att göra det själv. Loke ville bara ha korv med bröd. Vilken unge på att äta ibland. Skönt att se att han äter iaf.

Nu blir det lite middag och soffhäng medans Hanna jobbar. Kolla och svara på mail man har fått från företag som vill ha ett samarbete. Riktigt roligt att det ramlar in 😊

Må väl! / Daniel 
Visa fler inlägg