www.sinful.se samarbete!

Fick ett mail här om dagen där Sinful frågade om ett samarbete.
Ni som läser vet att jag skriver om det mesta och en del om sex. Så jag tänkte Varför inte.
 
Så nu väntar jag på att det ska komma en leverans med lite saker.
Kollade runt på deras sida med innan jag svarade. Blev överaskad av den,
 
Bra priser och kända produkter.
"Om Sinful

Sinful.se är en modern erotisk nätbutik, där du finner de bästa, senaste och mest populära sexleksakerna på marknaden.

 

sinful.se team

 

På grund av vårt globala nätverk och vår erfarenhet inom sexleksaksindustrin, kan vi alltid erbjuda dig de bästa erotiska produkterna på marknaden. Vår ambition är att alla, oavsett kön, ålder och sexuell läggning, ska känna sig välkomna och bekväma med att handla hos Sinful.se.

 

Därför gör vi allt vi kan för att visa upp och presentera våra produkter på ett sobert och stilfullt sätt. Sinful.se är till för alla! För män, kvinnor och par som uppskattar sexleksaker av hög kvalitet och god design.

 

Vi säljer enbart kvalitetsprodukter och du kan vara alldeles säker på att alla våra sexleksaker är säkra att använda. Vi vet mycket om sexleksaker! Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper till våra kunder och att på detta sätt guida och uppmuntra dem att köpa den perfekta sexleksaken.

 

Så, om du har några frågor eller behöver lite guidning för att kunna välja den perfekta produkten, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Sinful startade i Danmark i 2008 och idag har vi expanderat till fler skandinaviska länder med både telefon och mailsupport. Vi gör alltid vårt bästa för att kunderna ska få en bra upplevelse när de handlar hos oss. Vårt motto är att hjälpa dig som kund med att hitta rätt produkt genom kompentent support och vänlig vägledning"
 
 
 
 
Jag återkommer när jag har fått hem produkterna så får vi se vad det kan vara för skoj =)
 
Må väl! / Daniel