Bingo Rimér & katrin Zytomierska

Håller på att lyssna på relationspodden av Bingo Rimér & katrin Zytomierska
Det är en underhållande podd. Det kan jag inte säga något emot. Men sen kommer det andra saker som är märkliga i den.

Katrin är som en diktator och är emot Bingo ofta. Bingo blir en toffel och viker ner sig för henne.
Håller med båda i vad dom säger men till största delen är det Bingo som har rätt ur min synvinkel. Det är då katrin kommer in och blir en diktator. Han får inte säga sin mening, hon som ska ha rätt. Det är underhållande att lyssna på hur dom är mot varandra. Men Bingo. STÅ PÅ DIG!

För er som inte vet vad relationspodden är så skickar folk in sina frågor som dom vill få besvarade. Dock tar det tid innan svaret kommer. Men massa skratt och annat skoj där imellan.

Sen förekommer det lite udda saker som katrin bara kastar ur sig. Ett avsnitt som är 51 eller 52 så gör hon reklam för sin LCHF klubb. Så uttrycker hon sig om tjockisar / fetton. Varför inte bara säga överviktiga? Hon är ju känd att uttrycka sig konstigt i olika samanhang.

Ena stunden så är det inte fel för en 37 årig snubbe att ragga på en 16 åring. Men i ett annat avsnitt så var det en tjej som kan ha varit runt 25 som låg med en gubbe runt 50. Då blev det ett jävla liv.
Hur går tankarna i huvudet där?

Katrin är emot otrohet och där står jag bakom henne. Bingo är för att man kan vara otrogen så länge partnern inte får veta. Kommer sanningen fram så ska hon neka det.

Måste ju nämna Bingos skratt. Så jävla klockrent 😂

Återigen. Lyssna på deras podd! Du kommer inte bli besviken.

Strax kommer Hanna hem. Så får se vad det blir för mat. Sen är det fotboll ikväll. djurgården VS AIK 😀

Må väl! / Daniel 

Visa fler inlägg