Hanna blev kidnappad, men vad gör det?

Igår så kom Kajsa och kidnappade Hanna. Det har varit svårt att fira henne när alla kan vara med. Så tanken var att dom skulle iväg på en annan sak först. Men det slutade med att Robin som är Kajsas kille kom med henne hit. Vi hade sagt till Hanna att jag o Robin skulle spela fifa och dricka öl.
 
Dom åker iväg och Hanna får en ögonbindel på sig. Så jag o Robin åker in till byn för att möta upp dom andra. Åsa, Ebba, Felix och Kajsas kompis Julia. Vi hade samlats på en grekisk / Turkisk restaurang. Vi beställde in mat och hade det trevligt. Det är fin mat men dock får jag äta tapas. Dock inget fel på det =)
 
När vi hade ätit klart så fick Hanna på sig ögonmasken igen. Då åkte vi till en Bowlinghall. Blev en timmes bowlande och folk skrattade åt mig när tummen fastnade i klotet och studsade över på grannens bana :P Sådant som händer.
 
Om det gick till såhär nu när hon bara blev 29. Så ser jag verkligen fram emot när hon fyller 30 :D Kanske dax att planera det redan nu? :D
 
Må väl! / Daniel
 
 

Brewers beer bar - Ölprovning och surdegspizza

Här om dagen var jag, Åsa och Bill på ölbrovning. Hade hittat detta ställe via en app på nätet så vi bokade en provning. Var riktigt intressant. Man skulle få testa 4 st ölsorter, men det slutade med att vi var uppe i närmare tio.

Vi kommer in i en lokal som är liten. Vi trodde det var allt. Det var 9-10 bord samt några barstolar. Han som tog emot oss var en riktigt trevlig kille som kunde sina ölsorter och massa om öl. Sen kom ena ägaren och det var en riktigt trevlig kille det med. Han berättade oxå lite om stället och om ölen när vår bartender inte var där. Det var en liten snabbkurs om olika ölsorter. Vi pratade även om att ta en annan ölprovning där. Då måste vi vara minst 10 personer. Det kommer inte bli några problem.

Dom serverade även surdegspizza. Det var bland det bästa jag har ätit. Kan inte sätta ord på det. Riktigt jävla underbar pizza.

Denna ölprovningen skulle passa perfekt till alla som kanske inte är förtjusta i öl. Finns något för alla där. Finns ingen "vanlig" öl där. Svensexan, möhippan, After work. passar alla. Rekommenderar denna till alla!

 

Hafsten resort - camping, 5 stjärnig camping

Vi var på hafstens resort för ett par helger sen. Var riktigt fint där. Fanns en stor lekplats för Loke. Vi var 20 personer som åkte. Fredag - söndag. Dock hade vi regn på Fredagen men uppehåll på lördagen. Solen tittade självklart fram på söndagen. Så är det alltid när man ska åka hem :P
 
Det var en trevlig helg. Finns inte så mycket att skriva om det med tanke på vädret. Men lite bilder kommer iaf. Kan rekommendera det stället. =)
 
 
 
Visa fler inlägg