Brewers beer bar - Ölprovning och surdegspizza

Här om dagen var jag, Åsa och Bill på ölbrovning. Hade hittat detta ställe via en app på nätet så vi bokade en provning. Var riktigt intressant. Man skulle få testa 4 st ölsorter, men det slutade med att vi var uppe i närmare tio.

Vi kommer in i en lokal som är liten. Vi trodde det var allt. Det var 9-10 bord samt några barstolar. Han som tog emot oss var en riktigt trevlig kille som kunde sina ölsorter och massa om öl. Sen kom ena ägaren och det var en riktigt trevlig kille det med. Han berättade oxå lite om stället och om ölen när vår bartender inte var där. Det var en liten snabbkurs om olika ölsorter. Vi pratade även om att ta en annan ölprovning där. Då måste vi vara minst 10 personer. Det kommer inte bli några problem.

Dom serverade även surdegspizza. Det var bland det bästa jag har ätit. Kan inte sätta ord på det. Riktigt jävla underbar pizza.

Denna ölprovningen skulle passa perfekt till alla som kanske inte är förtjusta i öl. Finns något för alla där. Finns ingen "vanlig" öl där. Svensexan, möhippan, After work. passar alla. Rekommenderar denna till alla!