Mitt liv som porrstjärna

Puma Swede : mitt liv som porrstjärna

 

 

Nu har jag lyssnat på boken om vår största svenska / finska porrskådespelerska Johanna Puma Swede.

 

 

Puma var en hästtjej som bodde i Tumba med sina föräldrar och har en syster som är 13 år äldre. Hennes liv på den tiden var att vara med sina hästar och äta skräpmat. Hamburgare var hennes största favorit under tonåren. 

 

 

Puma Swede blev glamourmodell efter att ha blivit tillfrågad som 23-åring när hon festade på Stureplan i Stockholm. Hon flyttade till Los Angeles 2004 och började med pornografi året efter. Hon tog namnet Puma efter den bil hon körde, en Ford Puma, när hon började i porrbranschen. Puma Swede har därefter medverkat i mer än 150 filmer.

 

 

Hon delar med sig öppet om livet inom porren och har även listor som hon delar med sig av. Boken har även Pumas sextips, felen med de vanligaste porrfilmsmyterna och svar på beundrarbrev. 

 

 

Puma har en stor portion humor som hon delar med sig av i boken och verkar inte skämas för något. Kan inte skriva allt för mycket om det är så att du vill läsa / lyssna på boken. Då förstör jag ju mycket för dig =)

 

 

Puma berättar även om "sommarlov" sexet med svenska kändisar. Fotbollsproffs och TV4 media personer. 

 

 

Kommer även om kärlekshistorier samt otrohet. Hon har fina namn på sina  EX, Kalas-Klas och Snygg-Klas.

 

 

Denna bok är underhållande och har läst den engång tidigare, men att kunna höra den igen var ett stort plus. Jag ger den 5/5 möjliga. Lyssnade på den när jag jobbade och tog bara två dagar. Så det gick fort och man fick många härliga skratt. Pratade med mina kollergor om denna bok och flera ska köpa den för att läsa den. Den är riktigt underhållande.

 

 

 

Nu erbjuder BookBeat en av dom perfekta julklapparna till folk i olika åldrar! 

 

Du hittar BookBeats presentkort på www.bookbeat.se/presentkort och prisnivåerna är:

 

-          1 månad: 169 kr.

 

-          3 månader: 449 kr.

 

-          6 månader: 849 kr.

 

Du kan även testa BookBeat på länken nedanför. 

 

www.bookbeat.se/blogteam