Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili.

"Liberalernas ungdomsförbund, LUF, i Stockholm vill göra det lagligt med incest och nekrofili.

Det beslutade man på sitt årsmöte i dag.

– Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm."

 

"Liberalernas ungdomsförbund, LUF, i Stockholm vill göra det lagligt med incest och nekrofili.

Det beslutade man på sitt årsmöte i dag.

– Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm vill göra det lagligt med incest. Förslaget som lades fram på ungdomsförbundets årsmöte i dag säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.

– Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

”Ska få ligga med den”

Samtidigt har ungdomsförbundet tagit beslut om att man bör tillåta en form av nekrofili. Den som vill ska få testamentera att andra tillåts ha sex med kroppen efter man är död.

– Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Cecilia Johnsson.

– Man äger sig själv även efter sin död, säger hon."

 

Hur i helvete tänker hon? Är hon sugen på att ligga med sin bror om hon har någon? Eller är hon sugen på en död i familjen?

Ska dom inte tillåta pedofili oxå när dom ändå håller på? Varför inte tillåta djursex igen.

Tänk på folk som saknar att få ligga med en guldfisk.

Frågar är hur det står till i hennes huvud och dom andra i LUF som har gått med på att detta är okej. Jag förstår folk som testamenterar sin kropp till forskning. Ska det finnas en liten ruta där nu "Vill du att någon ska ligga med dig när du är död?" Känns ju jävligt troligt. Vad har man för glädje av det? En torr mus eller en mjuk kuk.

Hoppas hon får något mellan axlarna att tänka med!