Ensamhet.

Hatar när man känner sig ensam. Man har vänner, kollegor och familj runt sig. Men ändå så känner man sig så jävla ensam. 

Hoppas humöret vänder snart. Vill vara på topp! Man kan inte vara på topp jämt!

Tänker att hon svarade JA!

Att man kan bli så lycklig när en person svarar JA på sitt livs viktigaste fråga.
Nu ska jag berätta för er hur det gick till.


Vi hade lämnat Vincent hos hennes föräldrar som skulle passa honom över natten. Vi kommer hem och jag ställer mig och lagar till en liten fläskfilé gryta med potatisgratäng. Vi sätter oss ner och börjar äta och har det mysigt i vår ensamhet utan barnen. Vi äter upp och vi ställer in disken i maskinen och går och sätter oss i soffan. Vi diskuterar vad vi ska kolla på för en film och hittar till slut en komedi som vi inte hade sätt. Jag frågar Hanna om hon vill ha lite efterrätt och hon svarar ja.

Så jag går ut i köket och fixar i ordning det, samtidigt tar jag fram en stor bukett av hennes favorit rosor som inte är dom lättaste att få tag i när man heter Daniel och inte vet hur dom ska se ut :P 

Jag kommer ut med efterrätten till henne och säger att jag glömde en sak i köket. Så jag går ut för att hämta rosorna och asken där ringen ligger i. Jag kommer in i vardagsrummet och går ner på ett knä. Jag säger följaande till Hanna. " Du är ju redan mor till vårt barn och du vet hur mycket jag älskar dig. Jag vill leva hela mitt liv ihop med dig. Se Vincent och Loke växa upp samt om det kommer fler barn. Vill du göra mig äran att gifta dig med mig?"

Hon tittar på mig och jag ser hur hennes ögon börjar fyllas med tårar. Hon tar tag i mitt ansikte och kysser mig o säger "Ja det är klart jag vill!". Jag sätter på henne ringen och vi kramas en stund. Vi fortsätter där vi slutade med våran efterrätt och har det mysigt i soffan till filmen.

När filmen är slut så går vi in i sovrummet och sätter på Bones som jag alltid gör på kvällarna. ( Ja jag har sätt om säsongerna). Hon ligger i min famn och jag kliar henne i håret tills vi somnar.

 

MEN nu ska ni få höra. När vi somnar så vaknar jag! Allt var bara en dröm. Att drömmar kan kännas så verkligt är så sjukt. Var tvungen att tänka efter en stund innan jag gick upp. Vincent var hemma och Hanna var fortfarande förkyld. Det var hon inte i drömmen. Jag får leva gott på drömmen. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden =)

Må väl! / Daniel

 

 
Bilderna är tagna från Google.

Vincents stora dag!

Igår var det Vincents stora dag!
Vi började dagen med att lämna Vincent hos mormor o morfar. Så åkte jag, Hanna och Loke och började fixa i ordning. Efter ett tag så kom en av Vincents faddrar, Bill.
Vi hängde upp lite vimplar och en JÄVLA massa ballonger. Ställde i ordning fika bordet och ett bord för koppar och tallrikar.
Bill drog hem sen till Åsa. För dom skulle iväg på 50 års fest senare på kvällen.
 
Vi började få i ordning på allt. Låg 1,5 timmar före med allt. Så Loke fick passa på att sova lite. Vi vaknade vid 06:00.
Gästerna började komma vid 12:30 tiden. Då var det dax att väcka Loke och klä på honom.
Vid 13:15 hade nästan alla gäster kommit. Vi passade på att hälsa på gästerna.
 
Klockan 13:45 började vi gå upp till Kyrkan. Det var två barn som skulle döpas.
Hanna och jag samt faddrarna satte och längst fram. Loke satt med Ebba, till en början iaf :P
 
Prästen hälsade oss välkommna och Vincent var så trött så han började gråta. Han blev tyst och då började det andra barnet gråta ist haha.
Vi gick upp och ställde oss hos prästen. Jag stod med Vincent och lyckades få honom att somna, då kommer prästen och ska kasta vatten över honom. Så han vaknade till liv och då började barnen ha en liten skrik tävling.
 
Efter dopet gick vi ner till församlingshemmet igen och fixade i ordning med kaffet och smörgåstårtan.
Smörgåstårtan var väldigt omtyckt. Folk frågade efter receptet. Så ska fixa det till dom.
Sen blev det lite vanlig tårta som Jasmine hade gjort. STORT TACK för dom. Dom var väldigt omtyckta och hon kanske fick lite nya kunder. Vem vet om det ;)
 
Vincent hade hade fixat lite frågor som folk skulle få svara på. En fråga var vem av Vincents faddrar som var AIK:are. Många trodde det var Bill. Så vi får hälsa Bill välkommen till AIK familjen ;)
 
Loke hjälpte till att öppna Vincents doppressenter, då Vincent sov.
Vi vill tacka ALLA som kom på Vincents dop. Ett extra stort tack till Bill, Sara och Kristin för att ni ville vara Vincents faddrar! Han kommer ha dom bästa faddrarna.
 
Ja Hanna, nu har han tre AIK:are så livet ser ljust ut för honom. Ja Bill, du är en AIK:are nu ;)
 
Här får ni lite bilder från dopet.
 
Må väl! / Daniel
 
 
 
Visa fler inlägg