Tänker att hon svarade JA!

Att man kan bli så lycklig när en person svarar JA på sitt livs viktigaste fråga.
Nu ska jag berätta för er hur det gick till.


Vi hade lämnat Vincent hos hennes föräldrar som skulle passa honom över natten. Vi kommer hem och jag ställer mig och lagar till en liten fläskfilé gryta med potatisgratäng. Vi sätter oss ner och börjar äta och har det mysigt i vår ensamhet utan barnen. Vi äter upp och vi ställer in disken i maskinen och går och sätter oss i soffan. Vi diskuterar vad vi ska kolla på för en film och hittar till slut en komedi som vi inte hade sätt. Jag frågar Hanna om hon vill ha lite efterrätt och hon svarar ja.

Så jag går ut i köket och fixar i ordning det, samtidigt tar jag fram en stor bukett av hennes favorit rosor som inte är dom lättaste att få tag i när man heter Daniel och inte vet hur dom ska se ut :P 

Jag kommer ut med efterrätten till henne och säger att jag glömde en sak i köket. Så jag går ut för att hämta rosorna och asken där ringen ligger i. Jag kommer in i vardagsrummet och går ner på ett knä. Jag säger följaande till Hanna. " Du är ju redan mor till vårt barn och du vet hur mycket jag älskar dig. Jag vill leva hela mitt liv ihop med dig. Se Vincent och Loke växa upp samt om det kommer fler barn. Vill du göra mig äran att gifta dig med mig?"

Hon tittar på mig och jag ser hur hennes ögon börjar fyllas med tårar. Hon tar tag i mitt ansikte och kysser mig o säger "Ja det är klart jag vill!". Jag sätter på henne ringen och vi kramas en stund. Vi fortsätter där vi slutade med våran efterrätt och har det mysigt i soffan till filmen.

När filmen är slut så går vi in i sovrummet och sätter på Bones som jag alltid gör på kvällarna. ( Ja jag har sätt om säsongerna). Hon ligger i min famn och jag kliar henne i håret tills vi somnar.

 

MEN nu ska ni få höra. När vi somnar så vaknar jag! Allt var bara en dröm. Att drömmar kan kännas så verkligt är så sjukt. Var tvungen att tänka efter en stund innan jag gick upp. Vincent var hemma och Hanna var fortfarande förkyld. Det var hon inte i drömmen. Jag får leva gott på drömmen. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden =)

Må väl! / Daniel

 

 
Bilderna är tagna från Google.
#1 - - Eva-Britt:

Bara att göra om alltihop... fast i vaket tillstånd