Göra svartvinbärssaft.

Imorse vaknade Vincent vid 05:45 så var bara att göra kaffe och en flaska till han. Han levde rövare ett par timmar innan han var trött igen. Så vi la honom och då tänkte jag passa på att sova lite. Men fick jag det? NEJ! Hanna fick för sig att vi skulle åka och blocka svartavinbär. Hon ville göra saft.
 
Så bara klä på sig och göra sig i ordning. Vi går över till Mormor o Morfar o frågar om dom vill ha Vincent där nu efter dom har varit på semester. Det ville dom såklart. Vi åker för att plocka lite vinbär.
 
Vi kommer fram och vi plockar runt 30 liter vinbär. Sen åker vi hemåt och handlar det sista som ska vara i saften. När vi kommer tillbaka till mormor o morfar så var saft kokaren redan framme. Då var det bara att sätta igång.
 
Vi började vid 11 tiden och var klara strax innan 17. Så tog ett tag att göra det. Men det blev iaf 10 liter. Det är inte illa. Så nu är vi på jakt efter mer svartavinbär. Får se vad det blir i helgen. Tror det pratades om att plocka blåbär och hallon. Så det blir massa gott av det :D
 
Må väl! / Daniel