Grillning, lekar och vuxna som har vattenkrig!

I fredags så fick vi en idé att bjuda in lite folk till att grilla och ha en trevlig kväll. Så smsade till Åsa, Bill samt till Jasmine och Dawid. Dom ville komma på lördagen. Så smsade till alla sen att dom skulle ha med sig ombytes då det skulle bli vattenkrig.
 
Lördagen kommer. Vi gör iordning poolen. Fixar lite på altanen så vi får värme. Så klockan 14 så kom dom. Åsa och Bill hade bara träffat Jasmine och Dawid en gång innan. Det var på Vincents dop. Blev bra från början. Dom hade mycket gemensamt och kul att se folk umgås så bra bara för att ha träffats engång innan.
Jasmines familj hade med sig barnen och systerdotter. Så blev barn i Lokes ålder. Var riktigt roligt.
 
Vi började med att ta en kopp kaffe och en liten bulle. Den som ville kunde få en wiskey till kaffet.
Alla var så intresserade av Tesslan. Bästa kommentaren kom från Bill. "Kom, jag vet vart nyckeln finns!" :P Så dom gick ut för att kolla in den och sätta sig i den. Dom ville öppna motorhuven så vi sa gör det. Men när dom öppnar där så var det tomt :D Var bara en utrymme haha.
 
Sen kom barnen och frågade om dom fick bada. Självklart fick dom det. Dom byte om och tog inte många sekunder efter dom hade gjort det så var Bill framme och började vattenkriget. Jag hade Vincent så kunde inte vara med. Men det kommer säkert flera gånger. Alla var med utom Jasmine och Dawid. Dom hade inge ombyte med sig. Men blöta blev dom senare under kvällen ändå så dom fick låna t-shirts och byxor.
 
Barnen och dom vuxna verkade tycka det var riktigt roligt. När dom var klara så bytte vi om och började med lite lekar för oss vuxna. Vi började med Mumien.
"Dela in spelarna i lag, tre till fyra personer i varje lag är lagom. Varje lag behöver en mumie och resten är inslagare. Varje lag får en toarulle och ska sedan slå in sin kompis till en mumie.

Man kan göra detta på tid (dvs vem är först klar med rullen) eller utse det lag som kunnat täcka sin mumie allra bäst."
Fast vi körde fyra rullar. Annars var det ingen sport. :D
 
Sen hade vi även en lek med att man skulle fulla en hink med vatten från poolen med en vattenpistol. Så det var bara att springa som en galning.
 
Efter det så passade vi på att grilla lite. Så blev mycket snack och skratt runt bordet. Barnen åt snabbt för att sen springa och hoppa studsmatta. Det var inte så dumt att skaffa en större och en med nät.
 
Efter maten så passade barnen på att ha ett litet disco innan dom skulle kolla på film. Vi andra började spela lite sällskapspel. Sen kom vi på att vi kanske skulle ta en vända kubb innan det blev allt för mörkt. Men vi blev aldrig klara. Blev för mörkt :P
 
Då blev det mera spel och sitta och snacka. Vi alla kom inte i säng förens vid 02:30. Dock vaknade Vincent sen vid 05:30. Så var bara att gå upp och se glad ut haha.
 
Var en riktigt rolig kväll med goda vänner. Hoppas det snart kan göras om.
 
Må väl! / Daniel