Nej är ett nej, men knulla kan vi väl ändå? Lite kuk skadar väl inte?

Du där, ja just du där! Hur tänker du när du får för dig att våldta en tjej?
Ska inte tjejerna kunna gå på festivaler och vara hur fulla dom vill utan att du känner att du ska stoppa in din kuk i dom när dom inte vill.
Ska inte en nykter tjej kunna gå lättklädd och känna sig snygg utan att du känner att du vill ha sex med henne mot hennes vilja?
 
Det är just DU som får oss andra killar att framstå som idioter och våldtäksmän. Att ett antal idioter kan förstöra för så många personer.
Känner du dig nöjd efter att ha våldtagit henne? Nöjd över att få tömma din äckliga pung i / på någon som säger nej?
 
Tänk om den tjejen hade varit din mamma eller din syster. Hur skulle du känna dig då? Skulle du göra high five med personen som hade gjort en sådan handling?
Hur känner du dig efter att ha förstört en tjejs liv? Att hon kanske aldrig någonsin kommer kunna lita på en kille igen. Men det var väl hennes fel? Ja dom får ju skylla sig själva när dom går i lätta kläder eller är för fulla.
 
Jag tycker vi ska införa kemisk kastrering på sådana som DU. Ett offentligt register som säger vart ni håller till. Varför enbart i USA där man kan se dömda pedofiler? Kan vi inte ha ett i Sverige där vi kan se vart våldtäksmännen bor! Ett litet chip i nacken så vi kan se vart ni går med.
 
Nej men självklart så vill inte politikerna det. Dom vet att dom skulle mista livet. Har man som Pedofil eller våldtäksman begått en sådan handling ska man straffas med livet som insatts. I mina och andras ögon förtjänar man ingen andra chans när man begår sådana saker.
 
Får jag en dotter och en kille kommer våldta henne så finns det många ställen i världen han kan försöka gömma sig i. För jag kommer hitta honom. Skulle någon utsätta någon av mina barn sexuellt så kommer den personen få en plats på ett kallt ställe.
 

Polisen har nu tagit ställning mot sexuella övergrepp och ska börja dela ut armband med texten ”tafsa inte”. Jag anser att det är ett stort hån mot alla kvinnor som blivit utsatta för sexuella övergrepp!

Om en tjej bara hade varit smart nog att ha ett armband där det stod att hon inte ville bli tafsad på så kanske detta hemska aldrig hade hänt henne?

Att tro att ett armband ska kunna skydda dom mot perversa män och deras avsaknad av respekt för kvinnor är skrattretande. ”Många inser nog inte att detta är ett brott”, säger rikspolischef Dan Eliasson till Aftonbladet.

 

Men Dan Eliasson, Hoppas du har ett armband där det står "tafsa inte" för ser jag dig så kanske jag får lust att tafsa på dig. För har du inte ett armband med det så måste det ju vara HELT OKEJ?!

 

Du kanske ska ta en annan väg än ett armband. Det verkar ju inte hjälpa så bra. 

Du som tjej har rätten till att gå klädd du vill och vara hur full du vill. Du ska aldrig behöva vara rädd för att bli våldtagen eller utnyttjad på något sätt!

 

Bränns det bengaler på fotbollsmatcher så kan det bli böter och spel ingör tomma läktare. Så när en tjej blir våldtagen så ska spelningarna vara inför tomma arenor. Men icke. Dom som anordnar festivalen slipper böter och det fortsätter. I fotbollens värld så blir det böter och avbrutna matcher.

Kanske tid för polisen och alla andra att tänka om ang detta. Lite bengaler är inget i gemförelse med en våldtäkt!