Varning för City gross matkasse!

Vi ringde till City gross matkasse för över två veckor sedan och sa upp matkassen. Det har varit problem med deras leveranser. Dom ska ringa när dom lämnar matkassen om man inte är hemma.
 
Senast vi fick leveransen så ringde dom inte. Dom lämnade den till grannen som inte ens var hemma. Vi hade fått ett sms att det var levererat. Gick ut för att kolla men inte stod det något.
Så flera timmar senare när vi gick ut med sopporna så såg vi att dom hade ställt den hos grannen.
Ringde till dom dagen efter och sa upp kassen.
 
Av någon konstig anledning så fick vi ett sms i söndags och det var att kassen skulle levereras. Så igår kom det en matkasse iaf. Vi har haft den varannanvecka, så dom kan inte skylla på att vi inte avbokade den i tid!
 
Sen gjorde city gross ett stort jävla misstag oxå för en tid sen. Dom skickade ut känslig information om någon kund till flera hundra kunder. Vad kompenserar dom med då? Vi fick välja två extra varor.
Tycker synd om den kunden det handlade om.
 
Gillar city gross matbutiken men nu kommer vi ALDRIG mera använda oss av matkassen där ifrån! Detta är bara så pinsamt som dom håller på.
 
Har mailat dom och hoppas på att få något svar om detta. Är det någon annan som har haft problem med City gross matkasse? Maila gärna då på Lokes_pappa@hotmail.com eller kommentera inlägget!
 
Snart ska det kollas på Narcos! Må väl! / Daniel