Rån, misshandel och våldtäkt!

I helgen har det ju varit midsommar som många av er säkert minns. Eller var ni för bakfulla? :P
Vi hämtade Loke i Torsdags. Vi tog det bara lugnt då det regnade en massa i Torsdags här nere.
Men på fredagen var det helt okej väder. Vi var inbjuda till Svärföräldrarna på midsommarfirande. Det kom en del folk och barn runt Lokes ålder.
 
Det var kul för han att träffa nya barn att leka med. Det kom en tjej i Vincent ålder men det blev inte så mycket lek där. Det kommer sen när dom båda är lite äldre.
Vi gick upp till Midsommarfirandet och Loke köpte lotter, fiskade fiskdamm samt dansade runt stången. Åsa kom även förbi med barnen och deras kusin från Norrland. Bill var ute på havet som vanligt. Jävla gubbe. Alltid borta när det händer något haha.
 
Blev grillning, bad, hoppa stuttsmatta och fotboll. Var en riktigt trevlig kväll. Nu är det mindre än 6 månader kvar till Julafton ;) Så dax att börja inhandla julklappar kanske? :P
 
I lördags så skulle Hanna jobba igen. Så Åsa ringde och frågade om vi ville med ut till havet och fiska krabbor. Frågade Loke om det var något han ville göra och det ville han. Vad jag vet så har han inte gjort det innan och jag hade aldrig heller gjort det. Vi frågade Mormor o Morfar om dom ville ha passa Vincent medans vi åkte iväg. Så han fick lite lugn o ro efter Midsommar. Vi åkte med Hanna till Åsa. Började med en kopp kaffe och sen bar det iväg.
 
Vi kommer ut till havet och Åsa & Ebba börjar leta efter musslor för att vi ska fiska med. Men det tar lite tid. Vi frågade andra som fiskade vart dom hade hittat musslor men dom använde prinskorv :P Det var något nytt men det funkade. Tillslut hittar vi lite sniglar och musslor. Det blir en del krabbor. Det var roligt att fiska grabbor. Något jag skulle kunna göra igen. Tror även Loke gärna testar det igen. Han passade även på att bada i havet och han tyckte det var lite kallt. Han vägrar att inte testa. Är man galen i att bada så är man, jag var även sådan nör jag var mindre men nu är det kallt. Knappt så jag badar i havet utomlands haha.
 
Söndagen blev bara lugn. Loke passade på att mata Vincent på morgonen. Dom två är så kärleksfulla mot varandra. Ska bli intressant att se hur dom blir mot varandra när dom blir äldre. Hoppas det håller i sig. Vincent kollar allt Loke gör. Kryper gärna efter han när han går sin väg.
 
Haha igår. Vinvent satt och åt lite gröt. Det slutade med att han la talriken över huvudet. Riktigt snyggt med gröt över hela huvudet :P
 
Nej nu blir det att ta det lugnt. Har precis betalat räkningar och bara se glad ut. Vänta på att Hanna kommer hem så får vi se vad det blir för något idag. Vi väntar på att Bill ska komma hem så vi kan fira han och Felix.
 
Jo föresten. Har inte läst något om att det var misshandel eller rånt samt våldtäkt i midsommras. Känns skönt att det inte inte ha läst det. Man ska kunna vara ute utan att det ska hända!
 
Må väl! / Daniel
 
 
 
Visa fler inlägg