Rån, misshandel och våldtäkt!

I helgen har det ju varit midsommar som många av er säkert minns. Eller var ni för bakfulla? :P
Vi hämtade Loke i Torsdags. Vi tog det bara lugnt då det regnade en massa i Torsdags här nere.
Men på fredagen var det helt okej väder. Vi var inbjuda till Svärföräldrarna på midsommarfirande. Det kom en del folk och barn runt Lokes ålder.
 
Det var kul för han att träffa nya barn att leka med. Det kom en tjej i Vincent ålder men det blev inte så mycket lek där. Det kommer sen när dom båda är lite äldre.
Vi gick upp till Midsommarfirandet och Loke köpte lotter, fiskade fiskdamm samt dansade runt stången. Åsa kom även förbi med barnen och deras kusin från Norrland. Bill var ute på havet som vanligt. Jävla gubbe. Alltid borta när det händer något haha.
 
Blev grillning, bad, hoppa stuttsmatta och fotboll. Var en riktigt trevlig kväll. Nu är det mindre än 6 månader kvar till Julafton ;) Så dax att börja inhandla julklappar kanske? :P
 
I lördags så skulle Hanna jobba igen. Så Åsa ringde och frågade om vi ville med ut till havet och fiska krabbor. Frågade Loke om det var något han ville göra och det ville han. Vad jag vet så har han inte gjort det innan och jag hade aldrig heller gjort det. Vi frågade Mormor o Morfar om dom ville ha passa Vincent medans vi åkte iväg. Så han fick lite lugn o ro efter Midsommar. Vi åkte med Hanna till Åsa. Började med en kopp kaffe och sen bar det iväg.
 
Vi kommer ut till havet och Åsa & Ebba börjar leta efter musslor för att vi ska fiska med. Men det tar lite tid. Vi frågade andra som fiskade vart dom hade hittat musslor men dom använde prinskorv :P Det var något nytt men det funkade. Tillslut hittar vi lite sniglar och musslor. Det blir en del krabbor. Det var roligt att fiska grabbor. Något jag skulle kunna göra igen. Tror även Loke gärna testar det igen. Han passade även på att bada i havet och han tyckte det var lite kallt. Han vägrar att inte testa. Är man galen i att bada så är man, jag var även sådan nör jag var mindre men nu är det kallt. Knappt så jag badar i havet utomlands haha.
 
Söndagen blev bara lugn. Loke passade på att mata Vincent på morgonen. Dom två är så kärleksfulla mot varandra. Ska bli intressant att se hur dom blir mot varandra när dom blir äldre. Hoppas det håller i sig. Vincent kollar allt Loke gör. Kryper gärna efter han när han går sin väg.
 
Haha igår. Vinvent satt och åt lite gröt. Det slutade med att han la talriken över huvudet. Riktigt snyggt med gröt över hela huvudet :P
 
Nej nu blir det att ta det lugnt. Har precis betalat räkningar och bara se glad ut. Vänta på att Hanna kommer hem så får vi se vad det blir för något idag. Vi väntar på att Bill ska komma hem så vi kan fira han och Felix.
 
Jo föresten. Har inte läst något om att det var misshandel eller rånt samt våldtäkt i midsommras. Känns skönt att det inte inte ha läst det. Man ska kunna vara ute utan att det ska hända!
 
Må väl! / Daniel
 
 
 

Vissa dagar är allt bara åt helvete!

Hatar dom dagarna att när man känner sig så jävla ensam. Man känner sig som skit. Man vill bara lägga sig under en filt och inte synas. Men det går ju inte. Det går över som tur är. Snart hoppas jag.
 
Jag och Vincent var över till Mormor o Morfar på kaffe o bulle idag. Så vi passade på att prata lite om Hannas födelsedag som är längre fram. Så allt från min sida är klart. Så bäst för henne att hon är snäll annars får hon inte det haha.
Bara lite extra som ska planeras. I huvudet så är allt perfekt. Sen gäller det bara att det ska bli det oxå.
 
Vincent passade även på att gunga lite när vi var där. Det är något han tycker är riktigt roligt.
Nu när han kryper så går det fort runt. Han kryper under bordet och leket tittut. Lilla prinsen.
 
Vincent ligger i sängen redan och nu ska jag fortsätta kolla på fotboll. Se hur matchen slutar.
 
Må väl! / Daniel
 
 

Liseberg, minigolf samt middag på Pinchos med frusen öl och godis drinkar

Här om dagen så åkte jag och Hanna in till Liseberg och mötte upp hennes syster och henne kille. Vi tog en sväng där inne och så passade vi på att åka Flumride nu när det inte var så mycket folk på Liseberg.
 
Kristoffer hade aldrig åkt flumride. Dock fick jag sitta längstfram men passade på att ta upp mobilen för att filma lite. Blött blev det :P
 
Vi spelade lite men dock vann ingen av oss något eller jo, Hanna vann en påse godis som vi alla åt upp :P
 
Efter vi var på Liseberg gick vi till Heden och spelade lite minigolf innan vi skulle vidare till Pinchos. Var en trevlig plats att spela på förutom att en pappa skrek som ett as på sitt barn. Kändes som att han skulle smälla till sin son. Vi stod och väntade på det. Om han hade gjort det så oj oj.
Hanna vann golfen, jag och Kristin kom på delad andraplats och Kristoffer kom sist :D
 
Vi hade bord klockan 15:45 så vi gick upp till Vasagatan 46 där dom finns. Vi var en kvart tidiga så vi gick och kollade lite på WEST PRIDE som pågick under sista dagen. Förstår mig inte på vissa som gick priden. Tjejer utan BH. Visst, var HBTQ men tvinga inte på mig er nakenhet. Hade jag gått naken så hade dom säkert blivit sura.
 
Vi kommer in på Pinchos och reagerar på att det ser ut som en cirkus där inne eller blandat med tivoli. Riktigt häftigt. När man kommer in så hade dom en står popcorn maskin som man fick popcorn innan maten. Så berättade vi att vi hade bokat bort och dom visade oss till våra platser. Dom frågade om vi visste hur det gick till. Pinchos är en restaurang dom man beställer maten och drycken via en APP.
 
Vi laddar ner en varsin app så jag och Hanna delade på en app och Kristin  o Kristoffer delade på en. Vi började med att kolla drycken. Jag tåg en öl med fruset skum. Riktigt märkligt men riktigt gott. Så tog vi en Hallon Lakris skalle drink. Smakade precis som godiset.
Dom andra testade lite andra saker. Persika drink, Rabarber mojito. soda pop.
Jag som är GPB OP passade Pinchos perfekt. Deras mat är tappas. Kommer gå dit flera gånger. Var bra mat. Trevlig dryck samt riktigt häftlig lokal.
Deras TOA pratade när man var där inne. Kommer inte skriva vad dom sa. Det får ni testa själva. Det var lite skumt. Tur att man inte behövde skita och lyssna på det. Man kan ju bli paranoid för mindre  :P
 
Rekommenderar verkligen Pinchos och det gör mitt sällskap oxå.
 
Igår var det middag hos Bill och Åsa med. Riktigt god mat. Vi kollade även på Sverige - Irland. Dock blev det bara 1-1. Men det kommer ju flera matcher. Så får hoppas på att Sverige tar det på fredag mot Italien. Annars är chanserna jävligt små inför att gå vidare.
 
Må väl! nu ska jag fortsätta titta på Österike - Ungern. / Daniel
 
 
Visa fler inlägg