Liseberg, minigolf samt middag på Pinchos med frusen öl och godis drinkar

Här om dagen så åkte jag och Hanna in till Liseberg och mötte upp hennes syster och henne kille. Vi tog en sväng där inne och så passade vi på att åka Flumride nu när det inte var så mycket folk på Liseberg.
 
Kristoffer hade aldrig åkt flumride. Dock fick jag sitta längstfram men passade på att ta upp mobilen för att filma lite. Blött blev det :P
 
Vi spelade lite men dock vann ingen av oss något eller jo, Hanna vann en påse godis som vi alla åt upp :P
 
Efter vi var på Liseberg gick vi till Heden och spelade lite minigolf innan vi skulle vidare till Pinchos. Var en trevlig plats att spela på förutom att en pappa skrek som ett as på sitt barn. Kändes som att han skulle smälla till sin son. Vi stod och väntade på det. Om han hade gjort det så oj oj.
Hanna vann golfen, jag och Kristin kom på delad andraplats och Kristoffer kom sist :D
 
Vi hade bord klockan 15:45 så vi gick upp till Vasagatan 46 där dom finns. Vi var en kvart tidiga så vi gick och kollade lite på WEST PRIDE som pågick under sista dagen. Förstår mig inte på vissa som gick priden. Tjejer utan BH. Visst, var HBTQ men tvinga inte på mig er nakenhet. Hade jag gått naken så hade dom säkert blivit sura.
 
Vi kommer in på Pinchos och reagerar på att det ser ut som en cirkus där inne eller blandat med tivoli. Riktigt häftigt. När man kommer in så hade dom en står popcorn maskin som man fick popcorn innan maten. Så berättade vi att vi hade bokat bort och dom visade oss till våra platser. Dom frågade om vi visste hur det gick till. Pinchos är en restaurang dom man beställer maten och drycken via en APP.
 
Vi laddar ner en varsin app så jag och Hanna delade på en app och Kristin  o Kristoffer delade på en. Vi började med att kolla drycken. Jag tåg en öl med fruset skum. Riktigt märkligt men riktigt gott. Så tog vi en Hallon Lakris skalle drink. Smakade precis som godiset.
Dom andra testade lite andra saker. Persika drink, Rabarber mojito. soda pop.
Jag som är GPB OP passade Pinchos perfekt. Deras mat är tappas. Kommer gå dit flera gånger. Var bra mat. Trevlig dryck samt riktigt häftlig lokal.
Deras TOA pratade när man var där inne. Kommer inte skriva vad dom sa. Det får ni testa själva. Det var lite skumt. Tur att man inte behövde skita och lyssna på det. Man kan ju bli paranoid för mindre  :P
 
Rekommenderar verkligen Pinchos och det gör mitt sällskap oxå.
 
Igår var det middag hos Bill och Åsa med. Riktigt god mat. Vi kollade även på Sverige - Irland. Dock blev det bara 1-1. Men det kommer ju flera matcher. Så får hoppas på att Sverige tar det på fredag mot Italien. Annars är chanserna jävligt små inför att gå vidare.
 
Må väl! nu ska jag fortsätta titta på Österike - Ungern. / Daniel