Ny telefon, ny dator samt besök på neurologiska.

Det har varit fullt upp det senaste.
Har fått en ny telefon med tillhörande klocka. En Samsung S7 Edge med en GEAR 2 klocka. Samt med GEAR VR glasögon. Det var en rätt intressant upplevelse att testa dom. Igår satt jag och fiskade och kollade runt i världen i 360 grader. Det var fina platser och höga platser. Jag som har sådan äcklig höjdskräck. Var nära att svimma av dom höjderna haha.
Är riktigt nöjd med Samsungen annars och sålde iPhonen med klockan. Har ju paddan kvar så man kan ringa facetime med Loke.
 
Nu är det inte långt kvar innan vi åker upp till morsan och möter henne. VI ska bo på ett hotell på Arlanda så man inte behöver stressa allt för mycket innan vi ska till planet inför avresa. Ska bli skönt att komma ner till värmen. Det är ju lite värmare där än vad det är här hemma. Alla är så oroliga inför resan. Det är inget att oroa sig för. Visst att det kan hända saker där nere men händer mer i dom stora städerna och jag uppdaterar mig ofta via UD för att kolla om läget. Dom rekommenderar att man är MINST 10 MIL ifrån den syriska gränsen. Och kollade så ska vi vara om det var 55 mil där ifrån. Har även pratat med Lokes mamma att hon ska ladda ner appen whats up. Då kan man ha kontakt fall hon är orolig. Det är det minsta man kan göra är ju att lugna dom som är oroliga. Hon vet ju att jag kommer ha koll på Loke och skulle det hända något så lämnar jag ju inte honom i sticket. Han är prio ett och mamma får hoppa på terroristerna haha. Vi sa det att skulle dom finnas där nere så får hon slänga fram sina "bomber" haha. Då lägger ISIS ner sin verksamhet eller försöker värva henne :P
 
 
Igår var jag hos neurologiska för att få elstötar i foten för att mäta nerverna. Så när vi kom hem så hade det kommit en ny remiss till neurologiska. Så får se vad dom kommer fram till. Dom trodde det var droppfot, dom ändrade sig när dom märkte att jag förlorar musklerna i hela benet. Foten släpar som en vete fan hur jag ska förklara det. Fick en skena för att underlätta när jag går. Det går bättre att gå. Det känns så underbart att inte behöva riskera att ramla på samma sätt som man har gjort annars. Dock smäller det när jag sätter ner foten. Låter lite roligt. Dock kan jag inte smyga på samma sätt när jag har skenan, Det ska bli intressant ikväll på jobbet. :P
 
Samt ett stort tack till Hanna som tyckte jag behövde en ny dator. Känns skönt att ha en dator som är snabbare än den gamla. Undra om det är för att hon vill att det ska bloggas lite mera och snabbare än från den gamla :P Är riktigt nöjd med denna. Sköna tangenter och smidig att ha att göra med. Tackar så mycket älskling!
 
Snart dax att åka till jobbet. Suttit på Espresso House o fikat lite =)
 
 
Visa fler inlägg