Bakning och matlagning samt gäster på kaffe

Igår har det varit en lugn dag. Vincent somnade om vid 9 tiden. Jag passade på att tvätta, raka mig samt bakade jag lite. Åsa och Bill kom förbi på kaffe. Så gjorde lite muffins med hallon och choklad och strössel över. Finns bilder nedanför.
 
Så blev det lite städning medans Vincent somnade om igen. Han var väldigt klängig. Han råkade sparka mig på magen där jag har blåmärket. Dra åt helvete vad ont det gjorde och gör fortfarande.
 
Efter att Bill och Åsa samt att Vincent la sig för natten så gjorde vi lite mat. Vi ändrade vår matkasse på Citygross till Sommarkassen.
Så nu ska vi testa den och se vad det kan vara för något.
 
Det blev lite tid framför dumburken innan sängen kallade =)
 
Må väl!
 
 

Nu har Hanna planerat vårt sexliv, gäller att pussla ihop livet.

Nu har Hanna planerat vårt sexliv. Det gäller att få allt livet att fungera när det finns småbarn i livet. Hanna har planerat allt. Det jag vet är att jag får ligga igen när det är dax för syskon till Vincent och Loke. Hanna verkar ha planerat det till runt midsommar 2017 haha. Gäller ju att ha framförhållning. Hon är lite speciell men det älskar jag henne för =)
 
Idag har det bara varit en lugn dag. Varit på jobbet en sväng och hämtat ut ett nytt kort vi ska ha i höst. Sen var vi förbi Åsa och Bill på en kopp kaffe.
Imorgon ska jag testa att ha Vincent själv igen efter OP. Förhoppningsvis så är allt tillbaka till det normala och att jag ska kunna bära igen. Bytte omläggning idag på såren. Bra svullen på höger sidan. En riktigt stor hematom. Hoppas den lägger sig snart.
 
Nu väntar jag på att Hanna ska komma ur duschen så vi kan kolla på outsider på play.
 
Må väl! / Daniel
 
 

Hemma igen och kniven hugger i magen!

Igår fick jag komma hem. Smärtan kommer och går. Känns som någon sitter och hugger mig med en kniv i sidan. 

Är svullen där jag har hematomen. Hoppas den lägger sig snart så det inte gör så jävla ont.
Går knappt att äta. Men får i mig lite iaf. Det är det viktigaste. Nu känner jag att jag tar det jag får i mig.

Kaffe och apelsinjuice är det som funkar bäst just nu.

Jag har dom bästa svärföräldrar. Nu när jag inte kan bära Vincent och Hanna jobbar så hjälper dom mig med honom. Känner mig så värdelös när man inte kan köra så mycket. Förhoppningsvis är jag bättre snart. Vill ju kunna bära Vincent när man busar med honom.

Och Lokes mamma kom med förslag att byta helg pga operationen. Så det är jag tacksam för. Då hinner jag bli bättre innan han kommer hit med.

Verkar inte blöda mera från naveln som det är nu. Igår när dom gjorde rent omläggningen så hade blodet stelnat. 
Svullen och har ont. Det är som det är nu.

Nu blir det att fortsätta titta på "Bert - den siste oskulden" med Hanna.  😂

Må väl! 
Visa fler inlägg