8 timmar på Liseberg med barnen. En heldag hos svärföräldrarna!

I går så bestämde vi oss att åka till Liseberg. Vi hörde av oss till Erika samt till Kajsa och Robin. Dom var på som alltid när det skulle göras något med barnen.
Vi hämtade upp Erika och åkte in mot Göteborg. Det var SJUKT mycket folk när vi kom fram. Så vi tänkte " Helvete, hur länge ska vi behöva stå i kö?!" Som tur så tog det inte lång tid. 10 minuter max. Så det var riktigt skönt.
 
Loke gjorde något riktigt stort igår. Det första han gjorde när vi kom in igår var att gå till kaninerna och lämna alla sina nappar. Han var så stolt när han fick lämna dom. Han fick ett diplom av Hugo. Den ska vi köpa en ram till. Han är så stolt över det =) Skrev till hans mamma om att han har lämnat napparna och slutat med napp här. Så hoppas han slutar med dom där med.
 
Erika och Loke köpte ett åkband var. Medan vi står i kö så ville Loke spela på chipshjulet. Vi gick dit och la 10 kr var. Då händer det som alltid händer när Loke är med och spelar. Han vinner. Så två påsar vann han. Han var riktigt nöjd :D
 
Efter dom hade fått sina åkband så gick vi ner till Kaninlandet och dom började åka. Jag vågade inte åka något med tanke på att magen håller på. Hanna ville inte åka då Vincent är väldigt mammig nu. (När hon åker till jobbet och han är hemma med mig så bryr han sig inte att hon inte är hemma =) )
 
Loke och Erika åker massa. Medan dom åker så kommer Kajsa och Robin. Loke sprang fram till Kajsa och blev glad när hon kom. Han minns väl att han fick sitta på hennes axlar efter Turkiet resan =)
Kajsa köper ett åkband hon med. Då kunde både Kajsa, Loke och Erika åka massa.
Undertiden dom åkte så hängde Vincent, Hanna, jag och Robin. Hade bara träffat han en gång efter resan till Turkiet. Det är en trevlig grabb. En rockabilly snubbe.
 
Efter dom har åkt en massa och det var tid att nästan att åka hem så var vi tvugna att gå Gasten. Kajsa hade ALDRIG gått Gasten. Hur fasiken kan man inte ha gått det när man är på Liseberg?!?!?!
Hon var "inte" rädd. Hon var skit rädd haha.
 
Vi hinner bara komma hem och fixa pojkarna innan dom somnade. Tog inte många minuter =)
Var en riktigt rolig dag. Stort tack till Erika, Kajsa och Robin som valde att hänga med oss. Och allt gosande ni hade med Loke och Vincent. Alla kärlek till er <3
 
 
 
Idag så har vi varit hos svärföräldrarna / Mormor och morfar.
Vi åkte in och handlade lite mat. Vi skulle grilla hos dom. Vi hittade lite leksaker till pojkarna. Det blev en ny pool som Vincent ska bada i. Vi fyllde upp den med varmtvatten och såg till att det hade blivit svalt innan barnen hoppade i. Vincent tyckte det var jätteroligt att bada. Han plaskade massa och Loke tyckte det var kul att få bada med lillebror.
Blev även två gungor. Vincent hade en sen tidigare men Loke behöve ha en med och Hanna verkade tycka att hon behövde en med. Hon gungade för fullt. Så var kul att se både Hanna och pojkarna kunna samtidigt. Alla tre skrattade och hade det riktigt roligt.
Det blev även en sprinkler som Loke sprang igenom. Han sprang igenom den samt hoppade stuttsmatta.
 
Loke ville äta korv med bröd medan vi andra åt kött med rotfrukter. Vincent fick testa äta vattenmelon idag. Han tyckte det var riktigt gott. Men det bästa han har ätit är jordgubbar.
 
Vi har haft det riktigt bra dagar i solen och med goda vänner och med barnen. Nu blir det att kolla lite på TV. Pojkarna sover gott. Imorgon blir det fotboll med Hanna, Åsa och Felix. Krossa BK HÄCKEN. =)
 
Må väl! / Daniel
 
Tyvärr hamnar bilderna är jävligt dum ordning nu när man lägger upp dom. Men men. Ni får kolla och njuta ändå om nu känner för det =)