Attack, kravaller och bengaler!

Igår var det ingen vanlig dag. Igår var det nämligen fotboll mellan BK Häcken - AIK.
Ska försöka förklara dagen. Vi gick upp som vanligt och hade det mysigt. Ritade och duschade. Åsa skulle komma och köra mig och Loke till hans mamma. För Vincent låg och sov samt att han inte var riktigt okej igår.
 
Åsa kommer vid halv 12. Vi åker in och lämnar Loke och sen passar jag på att handla lite till Hanna. Åker hem och lämnar det till henne. Sen åker vi hem till Åsa och sitter och snackar en del och dricker kaffe. Felix skulle dra ut med lite kompisar och Åsa säger till honom att han ska vara tillbaka om en timme för då ska vi äta. Den timmen går och han har inte kommit så Åsa går för att kolla efter honom. Hon hittar inte honom så hon kommer tillbaka och vi ska precis äta, då dyker han upp. 40 minuter sen till maten. Vi säger att vi ska åka om 20 minuter.
 
Han säger att han har glömt en väska och han ska springa och hämta den. Han säger att han är tillbaka på 10 minuter. Han springer iväg för att hämta den. Vi sa att är han inte här om 10 minuter så åker vi. Han kommer inte så vi går till bilen och åker en sväng för att kolla efter honom. Hittar inte honom någon stans.
 
Vi åker in mot Göteborg och när vi är på motorvägen så är det köer. Det går i snigelfart in till Göteborg. På vägen ringger Ebba som har varit i skåne och berättar att det har hänt en olycka på streckan. Så dom måste ta buss från Varberg. Helst ville hon att Åsa skulle komma ner till Varberg. Men icke sa nicke. Vi var på väg på fotboll ju :D
 
Vi kommer till slut in till Göteborg. Vi parkerar och börjar röra oss till Arenan. Vi kommer fram och ställer och i kö. Då kommer det en full gubbe fram till mig och kramade mig. Han säger "jag tycker synd om dig!" Varför frågar jag honom. "Du håller ju på AIK!". Mer synd om er som bara har en titel under hela tiden ni har funnits =)
 
Vi står i kö och dom muddrar oss innan vi kommer in. Platserna vi hade var riktigt bra. Bra sikt och man hörde AIK klacken mer än vad man hörde Häcken. Vart vi än är så låter vi mest =)
 
Dom första 20 minuterna var riktigt tråkiga. Häcken spelade bollen riktigt bra. Sen fick vi övertaget och då blev det mer intressant. Matchen slutade 2-3 till AIK.
 
Under matchen får Åsa ett sms om att Ebba har kommit på ersättningsbussen så vi väljer att vi ska vänta på henne efter matchen. Vi fick vänta 30 minuter. Annars hade hon inte kunnat ta sig ända hem. Men Åsa hade ju annars kört hem mig och sedan hämtat henne hemma i byn.
 
Var riktigt bra väder och bra fotboll. Brändes någon enstaka bengal, hade hoppats på flera. Är för bengaler till en viss del.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på IFK Göteborg - Djurgården. Man skriver och kollar med ena ögat :P
 
Jo en sak till, Är riktigt stolt över Carlgren som kom fram till småbarnen som var fans av honom som höll på Häcken. Han tog tid att prata med dom och signera bilder dom hade med sig. En liten Selfie blev det oxå med han =)
 
Må väl! / Daniel