Då är det dax för en ny Operation.

Igår ringde kirurgen, han hade kollat på bilderna från sist jag låg inne. Han tyckte inte att det stod rätt till. Väntar nu på att det ska komma en tid. Antingen skulle dom ringa eller skicka brev om en tid. Hoppas det blir snart så jag får ordning på smärtan i magen.
Kan knappt äta något förutom filmjölk. Det gör inte ont. Men det kommer snart vara över. Man får stå ut med det ett tag till.
 
Idag började Hanna vid 14:30. Så vi har haft en lugn och skön morgon. Vi städade lite och busade med Vincent. Vi gick även ut med Izzy och busade med henne. Jag och Hanna hoppade lite stuttsmatta med Vincent. 
Vi åkte in och hämtade Loke idag. Han kom idag ist för imorgon. Så åker han tillbaka till sin mamma på söndag ist för måndag morgon. Loke hjälpte till att laga maten idag. Det blev potatismos med fiskpinnar. Han var duktig på att göra mos från grunden. Han vill så gärna hjälpa till. Klart att han ska få testa vad han tycker är roligt.
Loke hittade sina kaninöron från Liseberg och Vincents låg på bordet. Så han tyckte dom skulle ha sina på sig medans vi höll på med maten :P
 
Han har snöat in på THX och 20 som är intron från filmer. Så han satt och tittade på det via paddan medans jag och Vincent tittade på Malmö FF - BK häcken. Vincent stod och hoppade och drog mest i kläderna för att ställa sig upp :D
Han och Loke satt även och lekte på golvet. Loke tyckte att alla leksaker var hans. Men han delade gärna med sig till Vincent. Han kramade Vincent ofta idag.
Nu sitter han och kollar på Alvin och gänget 2. Snart ska han hoppa ner i säng. Vincent somnade tidigt idag. Han var ritkigt trött.
 
Snart kommer Hanna hem så får se vad vi ska hitta på och se vad som händer i helgen. Vi har lite planer men inte bestämt oss än.
 
Må väl! / Daniel