operation och smärta från helvete!

Igår åkte jag till Näl för att dom skulle kolla till vad som var galet i magen efter jag låg på sjukhuset sist.

Det jag visste var att dom skulle göra titthål. Så kommer hit ett tag innan för jag skulle vara på operation klockan 10. Men inte förens halv 11:20 hämtar dom mig. Och då trodde dom jag hade bytt om och allt sådant. Men icke, så fick gå och byta om samt låsa in alla saker.

Byter om och kör mot operation och kommer in klockan 12. Två timmar sena. Men vad gör det.

Vaknar upp vid 16 tiden och har bra ont. Så går upp och kissar och samt vaknar till liv väldigt snabbt denna gång. Kommer upp till avdelningen och få smärtstillande i dropp och i spruta. Ingen av det hjälpte. Så fick även tablett. Då släppte det lite och jag kunde sova lite. Hade fått en stor hematom som en tennisboll. Idag är den nästan borta som tur är. Blöder från naveln och fått byta förband flera gånger. Som jag ser nu så blöder det inget. Hoppas det inte gör det.

Skulle få komma hem om jag kunde äta. Fick i mig två pasta snäckor och sen gjorde det ont som bara den. Så får se vad som händer. Mera smärtstillande och kirurgen avgör med SSK om jag får åka hem idag eller imorgon. Vill hem till Hanna och Vincent. 4 titthål blev det och ett blöder. 
Bindväv var det som hade ställt till det i magen. Vet inte riktigt vad det är. Men det jag hittar ser ni på bild nedanför.

Dom var här och hälsade på idag. Var mysigt att få pussa på Vincent. Hanna dissade min puss. Jävla kärring 😂

Hoppas detta är över snart så jag får komma hem.

Att det kan göra så ont i axlarna efter en operation med gasen. Så har värme dynor på axlarna hela tiden. Hoppas det går över snart det med.

Må väl! / Daniel0 kommentarer publicerat i
Taggar: Blogg, Föräldrarledig, Göteborg, Hanna, Loke, Sex, barn, bilder, blogg, bloggare, censur, i huvudet på mig, idioter, kärlek, lokespappa, mamma, pappa, pappablogg, rullavagn.nu, sambo, samliv, semester, sjukdom, sjukhuset, småbarn, småbarnsförälder