Pappaledighet och Liseberg

Idag gick jag på pappaledighet. Så nu blir det jag och Vincent i 6 månader och Hanna går tillbaka till jobbet imorgon. 
Kommer bli konstigt att vara hemma men hur underbart som helst. Få vara med i Vincent utveckling som jag missar när man jobbar.

Jag får ju en rolig tid med honom. När han börjar krypa och gå. När han säger sitt första ord. Dock får jag en tråkig tid när tänderna ska komma oxå. Men det är det värt 😀

Som sagt, idag började pappaledigheten. Vi bestämde oss för att åka till Liseberg. Tanken var att det var 1 maj, fyllon ligger bakis idag så kanske inte skulle vara mycket folk. Vi gör oss i ordning för att åka. Jag tog smärtstillande för att jag hade riktigt ont i magen. Hoppas skiten försvinner snart. Vi kommer till Liseberg och det var så lite folk. Helt underbart. Vi tar en promenad i parken för att se hur den ser ut efter ombyggnaden och så. Vi går upp till en karusell så Vincent får åka sin första karusell. Han skrattar en del när han och Hanna åkte. Ska bli kul när han blir äldre och får åka mera och själv.

En sak jag reagerade på när jag skulle byta blöja på Vincent. Vid toan så var det en skylt att det var herrarnas. Men väl inne på toan så var det en skylt på en tjej som byter blöja på ett barn. Det förstår jag inte. Ska damerna gå in på herrarnas för att byta?!

Vi går runt i parken och spelar något spel och bara har det mysigt i solen. Den värmde bra idag.
Efter Liseberg så åkte vi ut för att ta en promenad i skogen. Vi passade på att ta lite bilder på Vincent med alla vitsippor 😊
Han tyckte det var kul att "plocka" blommorna 😂

Vi åkte hem till svärföräldrarna för att äta middag. Var en trevlig middag och efter det åkte vi en snabbis till Bill och Åsa för en kaffe.
Nu blir det bara slappa lite innan det är dax att lägga sig. Så får man se vad dagen imorgon har att bjuda på. Det ända jag vet att det blir att titta på fotbollen imorgon kväll.

Må väl! / Daniel