Rullavagn.nu är en smart sida

Såg på instagram för ett tag sen att det finns en sida som heter Rullavagn.nu .
Kollat in den lite och lagt ut en annons nu när jag är pappaledig.
 
Som det står på deras hemsida som är www.rullavagn.nu

"Rulla vagn är en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. Ta första steget att lära känna andra mammor och pappor där du bor!

Så söker du efter andra mammalediga och pappalediga

Gör en sökning genom att skriva in din kommun eller ort. Om det redan finns en grupp som passar dig kontaktar du personen som startat gruppen. Han eller hon får då ett e-post och kan kontakta dig och andra som hör av sig. Tillsammans bestämmer ni tid och plats för en första träff.

Så startar du en egen grupp

Om du hittar inte någon grupp som passar kan du starta en grupp där du bor. Din grupp publiceras på Rulla vagn, och andra föräldralediga kan kontakta dig. Tillsammans bestämmer ni tid och plats för en första träff. Därefter kan du välja att ta bort gruppen från Rulla vagn – eller låta den vara kvar och lära känna fler föräldrar. Gruppen raderas annars automatiskt efter tre månader."

 

Har slängt ut en annons nu så får se om det är någon som nappar. Annars får man maila till folk som har lagt ut annonser. Ska bli intressant att se om  / hur detta funkar. Gillar hur Evelina och Mattias har tänkt och lanserat rullavagn.nu

 

Kolla gärna in sidan och är du föräldrarledig så kolla om det finns folk i ditt område som letar efter andra att umgås med =)
 
Må väl! / Daniel
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Blogg, Föräldrarledig, bloggare, mamma, pappa, pappablogg, rullavagn.nu