Halloween på Liseberg två gånger på en vecka.

Vi var på Liseberg förra helgen med Loke på lördagen. Då gick vi inte in bland spökerna. Loke fick träffa kaninerna och spela lite samt åka lite. Vi andra tycker det bara är skönt att gå en sväng där inne och spela lite och titta på folk. Man känner sog som ett psyko när man kollar på folk haha
 
Igår var vi där en sväng med Erika oxå. Då var vi in till spökerna men Vincent fick inte se dom då. Vi drog ner suffleten på vagenen när vi gick där. Igår så vann vi en sak. En liten chokladkaka. Den tog slut fort men va fan, Det är sådant som händer. Snart är det Jul på Liseberg och det ska bli trevligt. Denna gången ska jag köpa snus som jag har kollat på 2 - 3 år varje år men aldrig köpt det. i år ska det fan bli av :P
 
Det var en trevlig kväll igår. Det blev 4 timmar där. Dock fanns det inte så mycket att göra men det är alltid trevligt med en kaffe och lite annat smått och gott man kan ta där.
 
Imorgon är det en ny dag och dax för endra viktiga saker,
 
Här får ni lite bilder från förra helgen och dom igår =)
 
 

Vincents kalas förra söndagen!

Förra söndagen hade vi kalas för Vincent hemma hos mormor & morfar. Det blev en del folk så då passade vi på att ha kalaset där då det är lite större där än här hemma. Blev runt 20 stycken och det får vi inte plats med här hemma. Samt att Hanna tyckte det skulle vara mycket saker för Vincent överallt :P Fint blev det iaf =)
 
Vi bjöd på hemmagjord soppa och hembakt bröd. Det var riktigt gott. Ska se om jag kan slänga upp receptet till det i veckan. Har inte det här just nu.
 
Vincent hade en riktigt fin tårta som en kollega Jasmine hade gjort. Samt cupcake från en anna kollega Rita. Gick i Musse Pigg tema när det gäller tårtan och cupcaksen. Samt hembakade kakor.
 
Det var en riktigt trevlig eftermiddag / kväll med Hannas släkt.
 
Här kommer lite bilder ifrån det.
 
 

Clownskräcken, vinn självförsvarsspray!

känner du dig rädd för clowner?
 
Då har DU chansen att vinna självförsvarspray från pangspray.se 
 
Gå in på min instagram och kolla bilden som ser ut som denna här nedanför.
 
https://www.instagram.com/lokespappa.se/
 
 
 
 
Visa fler inlägg