Ett halvårs pappaledighet är snart över!

 
Nu är det mindre än en månad kvar innan jag är tillbaka på jobbet. Då har jag varit pappaledig i 6 månader. Vad ska man säga om denna tiden?
Ja den har varit rolig och mycket underhållande. Samt ett helvete när han inte har velat sova på nätterna. Det tillhör ju barnets utveckling. Snart är det Hannas tur igen :D
 
Då ska jag göra som henne, putta på henne när han vaknar så hon vaknar o får ta hand om honom på natten så jag får sova ;)
 
Kommer bli konstigt att gå tillbaka till jobbet nu när man har varit hemma så länge med honom. Men ändå skönt att vara tillbaka på jobbet.
Det har hänt lite saker på jobbet och ska bli kul att komma tillbaka till det. Utvecklingen går framåt även inom vården. Håller tummarna att det blir bra som visionen ser ut =)
 
Att det snart är ett år sen han föddes med. Det är så sjukt vad tiden går fort. Så liten han var. Nu är han en galning. Hinner ju inte med i svängarna när han håller på :P
 
Loke blev fyra och är en stor pojk. Man tycker inte det har hänt så mycket på sen han fyllde tre. Nu när Vincent blir ett och där har det hänt mycket.
 
Älskade barn. Tiden går fort.
 
Mamma och pappa älskar dig!