Överenskommelse som bryts

Det är så tråkigt när man har en överenskommelse och den bryts. En gång funkade den och sen åt helvete. En gång är ingen gång. 
 
Blir så besviken. När folk inte tar ansvar för sina misstag och gör som dom brukar. 
 
Det ända som är positivt är att det kommer slå tillbaka.
 

Två födelsedagar och en båttur.

I torsdags kom morsan ner från Uppsala. Jag hade hämtat Loke redan på torsdagen så att han skulle få träffa farmor längre än fredag till söndag.
 
Vi hämtade morsan vid tåget och tåget från SJ var ju sent som alltid. Är man förvånad över det?
Efter morsan hade kommit så åkte vi och hämtade Vincent hos mormor som passade honom medans vi åkte in till tåget.
Det blev lite gos och så innan Vincent somnade och Loke passade på att gosa lite han med innan han oxå somnade. När båda barnen hade somnat så passade vi på att göra i ordning inför kalaset vi skulle ha.
 
Blev Angry birds kalas som han ville ha. Så var bara att fixa allt inför det.
När han kliver upp på morgonen så blev han riktigt glad. Hoppade runt och skrek ANGRY BIRDS! Tror han var nöjd med det.
 
Vi åkte in till lek och buslandet innan vi skulle hämta tårtan. Vi kommer hem och gör oss i ordning för att gästerna skulle komma.
Det började ramla in folk dock senare en vad vi hade sagt :P
Loke blev riktigt nöjd med alla sina pressenter och sin tårta. Han blev riktigt nöjd med den. Man kan inte skriva hur glad han blev när han såg tårtan.
 
På lördagen så skulle vi åka till Danmark. Loke blir så glad när han visste att vi skulle åka. Han har tjatat om det hur länge som helst. Han fick välja mellan att åka båt eller Liseberg. Han valde Danmark. Så vad gör vi inte för grabben?
Gäller samma sak när Vincent önskar vad han vill göra när han fyller år när han blir äldre.
 
Finns inte så mycket att skriva om båten. Resan var trevlig och det verkade alla andra oxå tycka.
 
 

Planera kalas, leklandet och sexuellt rollspel

Nu är det i fullgång att planera Lokes kalas som är om en vecka. Farmor kommer på torsdag och så hon får hjälpa till med det sista inför kalaset.
Loke bestämde att han ville ha Angry birds tema så vad gör inte jag och Hanna då för honom. Klart han ska få det om han önskar sig det. Det är det minsta man kan göra.
Lite saker är införskaffade och nu väntar vi på att det ska komma mera på posten. Blir ett gäng som kommer och ska fira honom. Det är kul när han själv väljer vilka han ska bjuda =)
 
 
Igår så var jag och Hanna på lek och buslandet med Vincent. Var inga människor där och det var hur lugnt som helst. Han gillar att krypa runt bland bollarna och leka och utforska. Så kanske blir en sväng dit på fredag med Farmor innan vi ska hämta Lokes tårta. Vi passade på att handla lite fler saker till Vincent in för hans kalas nästa månad. Så ni får se bilder nästa månad och ja, när Hanna får för sig något är det ALL IN som gäller. Man kan tro att han fyller 20 men icke, grabben blir bara 1 haha. Det kommer bli fint och mysigt. Blir stort kalas. Synd bara att Farmor inte kunde vara med då oxå.
Men det kommer komma fler gånger.
 
 
Jag tyckte vi kunde ha lite rollspel, jag sa till Hanna att jag kunde vara en ridare, viking eller en Tengil soldat. Dock blev hon inte så speciellt sugen. Förstår inte varför. Hade skaffat "hjälm" och sköld. Tror nog för att jag inte hade en mantel som gjorde saken. Får bättra på idéen till nästa gång.
(Ja det finns säkert någon som tar detta seriöst. Stolpskott finns det massa av!"
 
 
Vi hittade även nya kex från Göteborgs kex idag med. Ballerina med strössel. Smakade inte så mycket men man kände att det var strössel i dom. Gick att äta men ingen WOW effekt på oss.
 
 
Må väl!
Visa fler inlägg