Planera kalas, leklandet och sexuellt rollspel

Nu är det i fullgång att planera Lokes kalas som är om en vecka. Farmor kommer på torsdag och så hon får hjälpa till med det sista inför kalaset.
Loke bestämde att han ville ha Angry birds tema så vad gör inte jag och Hanna då för honom. Klart han ska få det om han önskar sig det. Det är det minsta man kan göra.
Lite saker är införskaffade och nu väntar vi på att det ska komma mera på posten. Blir ett gäng som kommer och ska fira honom. Det är kul när han själv väljer vilka han ska bjuda =)
 
 
Igår så var jag och Hanna på lek och buslandet med Vincent. Var inga människor där och det var hur lugnt som helst. Han gillar att krypa runt bland bollarna och leka och utforska. Så kanske blir en sväng dit på fredag med Farmor innan vi ska hämta Lokes tårta. Vi passade på att handla lite fler saker till Vincent in för hans kalas nästa månad. Så ni får se bilder nästa månad och ja, när Hanna får för sig något är det ALL IN som gäller. Man kan tro att han fyller 20 men icke, grabben blir bara 1 haha. Det kommer bli fint och mysigt. Blir stort kalas. Synd bara att Farmor inte kunde vara med då oxå.
Men det kommer komma fler gånger.
 
 
Jag tyckte vi kunde ha lite rollspel, jag sa till Hanna att jag kunde vara en ridare, viking eller en Tengil soldat. Dock blev hon inte så speciellt sugen. Förstår inte varför. Hade skaffat "hjälm" och sköld. Tror nog för att jag inte hade en mantel som gjorde saken. Får bättra på idéen till nästa gång.
(Ja det finns säkert någon som tar detta seriöst. Stolpskott finns det massa av!"
 
 
Vi hittade även nya kex från Göteborgs kex idag med. Ballerina med strössel. Smakade inte så mycket men man kände att det var strössel i dom. Gick att äta men ingen WOW effekt på oss.
 
 
Må väl!