Promenad i skogen med Vincent och vagnen.

Dagen började lugnt. Hanna höll på att rensa i tvättstugan och jag fick rensa lite bland mitt skit med.
När det var färdigt så blev det lite våfflor. Det tyckte Vincent var riktigt mumsigt. Våfflor med blåbärssylt.
 
Sen blev vincent trött och då fick han lägga sig en stund och sova. Då passade vi på att kolla på sådant som vi hade missat på tv:en. När vi var klara med det så skulle Hanna åka till jobbet. Vincent sov en stund till. När han vaknade så täkte jag att vi skulle ta en promenad. Dock blev den LITE längre än vad jag hade tänkt.
 
Vi gick där vi brukade gå. På vägen så träffade vi på Morfar som var ute med Izzy. Stod och pratade lite innan vi gick vidare. Tänkte att man kunde gå en sväng ner till Hannas jobb. Så testade en väg som jag trodde var bra. Vi kommer till en stor gräsmatta. Det gick inte att gå där med vagnen. Så tog upp Vincent i famnen och fick bära vagnen. Så kommer över den jävla gräsmattan. Då hamnar vi vid skogen. Där kunde jag dra vagnen ca 150 meter. Där stöter vi på taggtråd. Så var bara ta upp honom igen och lyfta över vagnen över taggtråden. När vi har kommit över så går det inte att dra vagnen där heller. Bara bära honom och vagnen. Vi kommer fram till vattenfallet och där tänker jag att man ska kunna komma över. Icke sa nicke, det var bara att gå tillbaka. Först stod vi vid vattenfallet en stund. Vincent tyckte om att kolla på det. Han var verkligen intresserad av det. Det är fint där, han pekade och skrattade.
 
Vi går tillbaka en bit och så tänker jag att vi får följa bäcken för att kunna ta oss över. Hittar inget ställe på en stund. Vi går fram o tillbaka i den jävla skogen. Till slut så hittar jag ett ställe att ta oss över. Hoppar över med Vincent först och får sätta han på marken o hoppa över att hämta vagnen igen. WOHO, vi kom över till slut och ut ur den skogen. Då hamnade vi på golfbanan ist. Har bara varit där när det är vinter vad jag kan minnas bra. Kanske någon gång på hösten när jag precis hade träffat Hanna. Vi gick och tittade på folket som spelade moderatbandy. Hoppas Vincent inte får för sig att börja spela golf. Bättre med minigolf. :P
 
Vi kommer från golfbanan och går ut till vägen. Där så minns jag att Hanna sa att man skulle kunna gå under berget till hennes jobb. Vi hittade rätt väg att gå. Så vi går förbi Åsa och Bill på vägen. Möter Åsas pappa och står o pratar med honom lite. Fortsätter sen till Hannas jobb för att överraska henne. Hon smsar precis när vi är i närheten och frågar vad vi gör. Så var bara att svara och verka dum. När vi kommer till hennes jobb så frågar jag vart hon är och precis då ser jag henne. Vincent och mamma fick mysa lite innan vi gick vidare. Vi hamnade hos Åsa och hennes pappa på lite kaffe innan det bar hem. Tog inte lång tid innan Vincent somnade för natten efter vi kom hem.
 
Vi var ute och gick 4,5 timmar. Så vi har fått mycket frisk luft och hoppas att båda sover gott i natt och att han inte får för sig att vakna i natt igen :)
 
Må väl! / Daniel