En ny terroristattack i Stockholm!

Vad är det som händer i vår värld?

Kan inte släppa det som har hänt i Stockholm idag. 

Vem eller vilka kan göra en sådan sak?!? Gör otroligt ont att det ens ska behöva hända någon stans i världen. 

Under dagen så har jag kramat barnen extra och velat ha dom nära hela tiden. Får vara tacksam att dom inte förstår vad som händer just nu. Gör så ont att veta att folk har förlorat en anhörig på ett sådant vidrigt sätt. 

Nu har dom släppt bilder på en av personerna. Är han muslim? Kristen? Buddhist? Vad fan spelar det för roll vad han har för ursprung eller religion. Detta ska inte få hända! 

Hoppas nu att Henrik Schyffert och Magnus Betnér går ut och tar tillbaka det idiotiska dom har sagt. "Sverige har aldrig varit tryggare!" 

Folk mördas till höger och vänster, det är politisk våld. Det är våldtäkt och pedofeli. Vart är Sverige tryggt? Kanske är tryggt där ni bor. Men välkommen ut till resten av Sverige. Jävla PK horor!

2010 inträffade den första självmordsbombaren i Sverige. Taimour Abdulwahab skadade två stycken. Som tur dog bara han i hans vidriga dåd!

Nu har en ny attack ägt rum. 

Ni som begår sådana handlingar kommer aldrig skrämma mig! Jag kommer gå runt i mitt land, min stad och inte gevika för att ni är dumma i huvudet!

Mina tankar går till dom drabbade uppe i Stockholm. Jag hoppas polisen får tag i personerna som har gjort en sådan vidrig handling!