Min intervju i "verkligheten i P3"

Nu finns min medverkan att ladda ner i era poddappar eller lyssna direkt i denna länk.


Tack Sigge för din tid och att du tog tid att komma ner till mig för min historia. 

Hoppas ni gillar podden, är det något ni undrar över så tveka inte att skriva en kommentar eller dra iväg ett mail 😊

Må väl! / Daniel


Resa till Danmark och träffa på JLC gänget!

Vi tog en tur över till Danmark här för flera dagar sedan. 

Var en bra resa ner, barnen var glada för att dom fick roa sig i lekrummet, fiskedamm och spela lite. Jag och Bill tog en dansk frukost medans dom andra tog en god smörgås. 


När vi väl kommer ner till Danmark så går vi runt och kollar lite i butiker och köper lite gott. Tyvärr kom regnet sen och det var iritterande. Regnade inte lite men det avtog som tur vi.

Vi stannade till för att käka på ett ställe som tog JÄVLIGT lång tid på sig att ens Komma och ta beställningen. När vi väl fick beställa och när maten kom så var den riktigt bra. Gillade även att dom hade ett lekrum på resturangen. Det var riktigt bra för barnen att roa sig lite innan maten. 


Men när vi skulle åka hem så vete fasiken om båten var överbokad eller något. Folk sov på sofforna, satt på golvet och även i lasbilschufförernas resturang. Man kanske ska se till att det finns platser för folk när dom bokar och speciellt för barnfamiljer. 

Har mailat stena line med en detaljerad händelse och får se vad dom svarar. 3-4 veckor innan man får svar. Bara avvakta och hoppas på det bästa. Fall man ens vill åka med dom igen. 


Men i helhet var resan bra och barnen var nöjda, det är det viktigaste. 


Även påvägen hem så träffade vi grabbarna från JLC. Dom ställde upp på bild och Lucas gjorde en hälsning till Jasmine. Hoppas barnen hade roligt iaf, verkade så. Dom skrattade och lekte med fidget spinners. 

Vincent kommer ibland med en och vill att man ska hålla så han kan snurra 😂


Må väl! / Daniel

- Lucas Simonsson hälsar till Jasmine

Hawaii 2017

Ibland så kommer det bara att man hamnar på en annan plats när man minst anar det. Så var det för någon vecka sen. Då hamnade vi på Hawaii, Vår egna lilla Hawaii hemma. Förra året var det inget tema. Men i år var det de. Vi är även klara inför nästa års tema. Så hoppas det kanske blir några flera som inte kunde i år som kan vara med då.
 
Barnen hade roligt och vi hade en egen fotograf i år igen. Tack Felix :)
Vi hade tävlingar även i år och detta året var det damerna som vann. Jag vill minnas att vi killar vann förra året men Hanna säger att vi inte gjorde det. Får gå tillbaka o läsa om det och se vad som stämmer :P
 
Barnen hade lekar och samt fiskedamm två gånger under dagen / kvällen. Det var uppskattat. Vi behövde inte ens natta dom. Vi hittade dom sovandes i soffan. Alla tre av dom. Dom var helt slut efter dagen.
 
Vi hade även att man skulle göra två drinkar var per familj. Våra blev sist och jag tog aldrig något kort på dom. Tror bara det blev bilder på Bill & Åsas drinkar. Även barnen tyckte dom var häftiga och ville självklart ha sådan med. Klart att dom fick det och dom var självklart alkoholfria :)
 
Blev grillning med och vi trodde att regnet skulle komma men det kom dagen efter som tur var. Bill ställde sig och grillade dagen efter med till barnen. Korv med bröd. :D
 
Kvällen var lyckad och folk verkade ha det trevligt. Nu ser vi fram emot nästa års tema :D Det kommer bli så jävla grymt. Nu gäller det bara att ALLA går all in :D
 
Här kommer lite bilder från kvällen.
Tyvärr hamnar dom jäkla bilderna inte i ordning. Men se och njut iaf =)
 
 
må väl! / Daniel
 
 
Visa fler inlägg