Resa till Danmark och träffa på JLC gänget!

Vi tog en tur över till Danmark här för flera dagar sedan. 

Var en bra resa ner, barnen var glada för att dom fick roa sig i lekrummet, fiskedamm och spela lite. Jag och Bill tog en dansk frukost medans dom andra tog en god smörgås. 


När vi väl kommer ner till Danmark så går vi runt och kollar lite i butiker och köper lite gott. Tyvärr kom regnet sen och det var iritterande. Regnade inte lite men det avtog som tur vi.

Vi stannade till för att käka på ett ställe som tog JÄVLIGT lång tid på sig att ens Komma och ta beställningen. När vi väl fick beställa och när maten kom så var den riktigt bra. Gillade även att dom hade ett lekrum på resturangen. Det var riktigt bra för barnen att roa sig lite innan maten. 


Men när vi skulle åka hem så vete fasiken om båten var överbokad eller något. Folk sov på sofforna, satt på golvet och även i lasbilschufförernas resturang. Man kanske ska se till att det finns platser för folk när dom bokar och speciellt för barnfamiljer. 

Har mailat stena line med en detaljerad händelse och får se vad dom svarar. 3-4 veckor innan man får svar. Bara avvakta och hoppas på det bästa. Fall man ens vill åka med dom igen. 


Men i helhet var resan bra och barnen var nöjda, det är det viktigaste. 


Även påvägen hem så träffade vi grabbarna från JLC. Dom ställde upp på bild och Lucas gjorde en hälsning till Jasmine. Hoppas barnen hade roligt iaf, verkade så. Dom skrattade och lekte med fidget spinners. 

Vincent kommer ibland med en och vill att man ska hålla så han kan snurra 😂


Må väl! / Daniel

- Lucas Simonsson hälsar till Jasmine