Alla hjärtans dag gick inte som den borde ha gjort!

Som ni alla vet var det Alla hjärtans dag i tisdags. Jag var och jobbade kvällen. När jag kom hem så hade Hanna fixat med ballonger, paket och kort.
Vi har ALDRIG firat alla hjärtans dag. Av någon anledning så fick hon för sig att börja. Undra om det har något med Vincent. Vissa saker har försvunnit och vissa saker har kommit, Frågan är ju hur det blir när nästa unge kommer. Vad kommer och vad fösvinner?
 
Men åter till alla hjärtans dag. Kommer hem på kvällen och ser att det står saker framme på bordet och att ballongerna sitter uppe. Så jag passar på att göra massa annat för att jag vet att hon kommer bli frustrerad. Alltid kul att retas med henne.Så hon tjatar till slut och ber mig att hämta något i kök. Hämtar det och hon ber mig vända på mig för att jag ska se det på bordet. Jag bara tittar på henne och svarar. "Jag vet att det står där, måste ju retas med dig" =)
 
Jag går fram och öppnar paketet och hon hade varit på swedish match för att köpa ett snus hon såg till mig sist vi gick in där när jag letade efter ett nytt snus. Samt så fick jag nya kallingar med hjärtan och rosor =)
 
I Onsdag så hämtade vi även Loke på nytt. Var så söta när vi gick från dagis. Då gick Vincent o Loke hand i hand. Så underbara glada killar. Vi var hos Mormor och Morfar så barnen fick leka av sig lite efter dagis. Loke springer och jagar Izzy och Vincent står och ropar voff voff. Dom passade på att gunga lite när vi ändå var där. Båda gillar att gunga. Eller Vincent ÄLSKAR att gunga. Han blev så förbannad när man tar ur han från gungan.
 
Vi gick hem sen för att laga lite mat. Vi åt och sen fick pojkarna leka lite innan vi skulle ha lite alla hjärtans dags mys med dom. Blev tårta, godis och lite kakor som självklart var hjärtan.
 
Barnen gick och la sig samtidigt igår. Hanna o jag skulle kolla på lite serier vi hade missat. Dock tog det inte lång tid innan jag oxå somnade :P Men tur var väl det med tanke på att jag skulle jobba idag på morgonen =)
 
Må väl! / Daniel