Gulliga semlor, Roy & Rogers mack samt massa mys!

I fredags så fick jag vaba för Loke då han var riktigt förkyld. Så blev att åka förbi Café Cozy och köpa med sig lite gulliga semlor till barnen. Dom gillade verkligen hur dom såg ut och hur dom smakade. Hanna tyckte sin var god men min föll dock inte riktigt mig i smaken. Men var värda att testa.
 
Kvällen blev bara lugn sen. Blev lite film, och mys. Då Vincent somnade tidigt och Loke inte var pigg.
 
Lördagen gjorde inte vå så mycket heller. Hanna jobbade dag så blev rätt lugnt. Vi åkte och handlade lite till maten och till filmen. Kan verkligen inte säga allt för mycket om lördagen.
 
Men igår var det roligare. Då åkte vi upp till Trollhättan innan Hanna skulle börja. Vi åkte upp för att leka på Roy och Rogers mack.
Vi som är uppvuxna med serien och filmen så var det en rolig upplevelse för oss. Barnen tyckte det var roligt dom med. Det kan vi inte förneka. Gillar man Macken så åk dit =)
 
Må väl! / Daniel
 
 

Vit makt, musik och skinheads!

Har läst Nazibruden : en sann historia skriven av Anna-Lena Joners Larsson och Jessika Devert.
 
"Hon hade ett hakkors intatuerat på foten och en SS-soldat på benet. Tillsammans med sin pojkvän sjöng hon duetter om utrotning. Hon var en del av den innersta cirkeln i den svenska nynazistiska rörelsen.

I tre år levde Anna-Lena Joners Larsson tillsammans med en av Sveriges mest kända nazister. Erik var sångare i ett av Europas största vit makt-band och Anna-Lena blev deras turnéledare. Sakta men säkert drogs hon allt längre in i en isolerad värld fylld av hat och ilska. Under sina spelningar runt om i Europa och USA hyllades det nordiska blonda paret av såväl Ku Klux Klan som andra rasistiska organisationer. Tills allting en dag rämnade.

I Nazibruden berättar Anna-Lena för Jessika Devert om sitt liv. Om åren som nazist, om kärleken till Erik och om den svåra vägen ut ur rörelsen tillbaka till ett normalt liv."
 
Boken var intressant att läsa, man ser vissa saker ur hennes ögon och en del ser man med sina ögon. Flera av sakerna hon skriver om har man varit med på. Samt personerna vet man vilka dom är fast namnen är ändrade.
 
Flera av festerna har man varit på och även träffat henne och "Erik". Men vi har delade åsikter om vad som klassas som vit makt musik. Men håller med om att när man är ung så bryr man sig inte så mycket om åsikterna. Det slutar med att dom sitter där i ryggraden.
 
Det är en häftig resa hon har gjort. Från att åka runt om i världen o spela vit makt musik in för massa skinskallar samt KKK. Till att hjälpa flyktingar.
 
Rekommenderar att läsa den. Spelar ingen roll om man har varit med i rörelsen eller om man vill läsa en intressant bok.
 
Må väl! / Daniel
 
 
 

En heldag på akuten!

Haft ont i magen i några dagar och i söndags så kändes det värre. 
Efter ett par timmar så åkte jag till sjukhuset. Skrev in mig och fick sitta en timme innan dom tog in mig för undersökning. Dom tog blodprov, EKG, blodtryck och massa annat. Sen skickade dom in mig på toan för att lämna kisseprov. När dom skulle sätta dropp kanylen så lyckades sköterskan ha sönder två blodkärl så någon annan sköterska fick komma o sätta dropp. 
Sen fick jag ett rum för att vänta på läkaren. 

Under tiden kom en ny sköterska och skulle sätta en nål. Denna gången sprack det inte iaf. Men fel blev det. Buktar ut och svullnar upp av smärtstillande jag skulle få. 
Så larmar och det kom samma sköterska som skulle sätta en nål. Gick åt helvete denna gång oxå 😂 hon gick o hämtade en ny sköterska. 
Denna gång gick det bättre som tur var 😊

Timmarna gick och efter ett ex antal så kom kirurgen och kände, klämde och diskuterade olika saker. Han beställde tid på röntgen och jag fick någon äcklig medicin att dricka för magkatarr för att utesluta det. Fast han inte trodde det var det. 

Efter fler timmar igen så fick jag äntligen komma upp till röntgen och göra en CT. 
Sen var det ner till akuten igen och vänta.

Dom kunde inte se varför jag hade ont. Dom trodde det var pga tarmarna som skaver mot varandra. Skulle få en ny tid tillbaka till dag kirurgen i veckan vecka.  


Visa fler inlägg