Disney on ice - Frost

I lördags var vi på Disney on ice. Loke fick en biljett när han fyllde år av Hannas föräldrar, jag fick min av Hanna. Så igår var det dax att åka. Det var mycket tankar om hur det skulle gå med Loke. Skulle han orka sitta still, titta på hela osv.
Vi började med att komma fram till Scandinavium och han var exalterad över att vara där. Han tyckte dock inte om att stå i kö. När dom öppnade dörrarna så var han överlycklig. Vi kommer in och han får köpa lite saker. Han valde Olof mugg och popcorn. Sen gick vi o kollade på lite saker till Vincent. Blev Musse Pigg figur och även en trollstav.
 
Vi går in och sätter oss på våra platser och han äter lite popcorn innan det börjar. Han satt still i 40 minuter innan showen började. Det var kul när den började, då kom Musse Pigg och hans vänner. Det var kul och även några kärlekspar som finns med i Disneys filmer.
Sen började Frost, han satt och kollade noga hela tiden. Det var så lyckat att gå med honom på det. Han sjöng med och klappade händerna och skrattade :D
 
Kommer lite bilder och filmer från igår längre ner =)
 
 
Idag så började vi med att åka och mata ankorna. Det var kul tyckte båda killarna. Sen åka vi och åt lite lunch. Sedan bar det av till Sara och tjejerna. Vincent var lite blyg för Sara och tjejerna i början. Men det släppte sen som tur var.
Grabbarna fick lite pressenter och julklappar av dom med =)
 
Sara hade även bakat, det var riktigt gott med hembakat. Blev ett infall att vi skulle till dom. Vincent skulle kramas med tjejerna hela tiden och det var riktigt roligt att han ska kramas med alla.
 
 
 
Sen var bar det hem för att laga mat och senare kom Bill, Åsa, Felix och Ebba för att äta lite våfflor. Bill drar ju ut på sjön imorgon igen. Så är han borta en vecka. Loke är så förtjust i dom. Perfekt avslutning på denna helgen.
Ska ta och poppa lite popcorn och chilla framför tv:en =)
 
Må väl/ Daniel