En heldag på akuten!

Haft ont i magen i några dagar och i söndags så kändes det värre. 
Efter ett par timmar så åkte jag till sjukhuset. Skrev in mig och fick sitta en timme innan dom tog in mig för undersökning. Dom tog blodprov, EKG, blodtryck och massa annat. Sen skickade dom in mig på toan för att lämna kisseprov. När dom skulle sätta dropp kanylen så lyckades sköterskan ha sönder två blodkärl så någon annan sköterska fick komma o sätta dropp. 
Sen fick jag ett rum för att vänta på läkaren. 

Under tiden kom en ny sköterska och skulle sätta en nål. Denna gången sprack det inte iaf. Men fel blev det. Buktar ut och svullnar upp av smärtstillande jag skulle få. 
Så larmar och det kom samma sköterska som skulle sätta en nål. Gick åt helvete denna gång oxå 😂 hon gick o hämtade en ny sköterska. 
Denna gång gick det bättre som tur var 😊

Timmarna gick och efter ett ex antal så kom kirurgen och kände, klämde och diskuterade olika saker. Han beställde tid på röntgen och jag fick någon äcklig medicin att dricka för magkatarr för att utesluta det. Fast han inte trodde det var det. 

Efter fler timmar igen så fick jag äntligen komma upp till röntgen och göra en CT. 
Sen var det ner till akuten igen och vänta.

Dom kunde inte se varför jag hade ont. Dom trodde det var pga tarmarna som skaver mot varandra. Skulle få en ny tid tillbaka till dag kirurgen i veckan vecka.