Vit makt, musik och skinheads!

Har läst Nazibruden : en sann historia skriven av Anna-Lena Joners Larsson och Jessika Devert.
 
"Hon hade ett hakkors intatuerat på foten och en SS-soldat på benet. Tillsammans med sin pojkvän sjöng hon duetter om utrotning. Hon var en del av den innersta cirkeln i den svenska nynazistiska rörelsen.

I tre år levde Anna-Lena Joners Larsson tillsammans med en av Sveriges mest kända nazister. Erik var sångare i ett av Europas största vit makt-band och Anna-Lena blev deras turnéledare. Sakta men säkert drogs hon allt längre in i en isolerad värld fylld av hat och ilska. Under sina spelningar runt om i Europa och USA hyllades det nordiska blonda paret av såväl Ku Klux Klan som andra rasistiska organisationer. Tills allting en dag rämnade.

I Nazibruden berättar Anna-Lena för Jessika Devert om sitt liv. Om åren som nazist, om kärleken till Erik och om den svåra vägen ut ur rörelsen tillbaka till ett normalt liv."
 
Boken var intressant att läsa, man ser vissa saker ur hennes ögon och en del ser man med sina ögon. Flera av sakerna hon skriver om har man varit med på. Samt personerna vet man vilka dom är fast namnen är ändrade.
 
Flera av festerna har man varit på och även träffat henne och "Erik". Men vi har delade åsikter om vad som klassas som vit makt musik. Men håller med om att när man är ung så bryr man sig inte så mycket om åsikterna. Det slutar med att dom sitter där i ryggraden.
 
Det är en häftig resa hon har gjort. Från att åka runt om i världen o spela vit makt musik in för massa skinskallar samt KKK. Till att hjälpa flyktingar.
 
Rekommenderar att läsa den. Spelar ingen roll om man har varit med i rörelsen eller om man vill läsa en intressant bok.
 
Må väl! / Daniel