En Heldag ute i det fria

Hallå hej på er som läser. 


Här om dagen var både jag och Hanna lediga. Vi passade på att ta en heldag ute med Vincent. 

Vi började med att åka in till biblioteket och deras bokstavsutställning. Var lite roligt att se leksaker gjorda som bokstäver. 😊

Springer runt där en stund och har det roligt med allt som fanns där. 

Efter det gick vi en promenad i byn och hamnade på Café Cozy. Där passade vi på att äta lunch. Vincent åt riktigt bra så att han gärna ville smaka på vår lunch med 😂. 
Dom är alltid så underbara på Cozy. Är ni i Kungälv så ta ett besök där. Ni lär inte bli besvikna 😊

Sen hamnade vi uppe vid svarte mossen. Blev en många varv runt. Passade även på att testa deras utegym lite snabbt när vi var där med när Vincent sov i vagnen. Blev självklart en kopp kaffe och varm choklad för att värma sig med i kylan. Så smart som jag är så glömde jag handskarna som vanligt 😂

När Vincent hade vaknat så hoppade han ur vagnen och vi gick runt och kastade sten i vattnet. Att det kan vara så roligt att kasta sten när det låter plopp 😂

Var en riktigt mysigt att umgås med både Hanna och Vincent en heldag. Inte så ofta vi är lediga ihop. 

Sen åkte vi förbi Bill och Åsa nu när Bill hade kommit hem från sjön 😊
Blev en eller två koppar kaffe där innan det var dax att laga mat och natta lilleman. 

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Var en kaos kväll igår. Hoppas denna blir lugnare. 

Må väl! / Daniel


Kanelbullemuffins och grillning

I helgen var Loke här. Vi hade en lugn helg med tanke på det dåliga vädret som var. 


Men i söndags så var vi ute i skogen och grillade lite korv och lekte i skogen. Vincent tyckte nog det var underhållande att bara få gå runt i skogen. 

Loke tyckte det var roligast att kasta pinnar i vattnet, Izzy tyckte det bästa var att stjäla barnens korv 😂

Var mysigt att komma ut i skogen och bara få njuta och slappa. Loke frågade om vi skulle tälta i skogen någon dag. Sa att han fick göra det med Hanna. Hanna hatar att tälta 😂

Senare på kvällen så bakade vi lite muffins. Dom blev roligt goda och det tyckte även mina kollegor på jobbet. Dom trodde inte jag hade gjort dom. Självklart trodde dom att det var Hanna. Undra om dom har lite fördomar att män inte kan baka 🤔

Snart ska barnen sova och vi ska sätta oss och titta på "Morran & Tobias" långfilmen. Bara hoppas den är lika bra som serien var. 

Må väl! / Daniel


Onödig / rolig fakta om sex

Visste du att…
…porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter arbetsdagen.

… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.

….de första vibratorerna användes av läkare, eftersom orgasmer dämpar ångest hos kvinnor?

…i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.

”Visste ni att Sverige & San Francisco har flest biusexuella i hela värden”

”På Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.”

”Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket…”

”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”

”. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”

”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”

”. En man som kysser sin fru  varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!”

”Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”

Källa: Olika sidor på internet.


Visa fler inlägg