Onödig / rolig fakta om sex

Visste du att…
…porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter arbetsdagen.

… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.

….de första vibratorerna användes av läkare, eftersom orgasmer dämpar ångest hos kvinnor?

…i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.

”Visste ni att Sverige & San Francisco har flest biusexuella i hela värden”

”På Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.”

”Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket…”

”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”

”. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”

”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”

”. En man som kysser sin fru  varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!”

”Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”

Källa: Olika sidor på internet.