IFK Göteborg-AIK inställd på grund av matchfixingförsök

Jag är så förbannad, arg och ledsen för det som har hänt. 


En spelare i AIK har tydligen blivit erbjuden en stor summa pengar för att spela dåligt mot IFK Göteborg. Händelsen skulle ha hänt i tisdags kväll och spelaren kontaktade AIK samt SvFF ang detta. Spelarens familj ska tydligen ha blivit hotade med. 

Detta läser man bara om annars, men nu har det kommit till allsvenskan. Läggningsmatcher ska inte ske någonstans i världen. Alla matcher ska avgöras sportsligt och inte att någon har blivit erbjuden massa pengar. 

Är riktigt stolt över att vara AIK:are och är så stolt över att han vågade säga vad som han fick utstå. 
Vi kommer alltid stå bakom dig Stam! Du är en av oss. 

Kyriakos Stamatopoulos är en spelare som ALDRIG klagar. Efter Ivan Turinas bortgång så blev han förstemålvakt. Senare kom Carlgren in och tog platsen. Så bänken har varit en plats där han har fått sitta länge. Många spelare / målvakter hade klagat som bara den, men inte Kenny. All heder åt honom

In Stam we trust!


Sen har vi IFK Göteborgs sportchef Mats Gren och journalisterna på Göteborgs-Posten som förstör polisens utredning ang vad som hänt. Snackar en massa och skriver en massa. Sen tar Mats Gren tillbaka allt han hade sagt. Det är en märklig sak att göra. 

Man blir fundersam på om detta har hänt tidigare i allsvenskan. Kommer det vara flera som vågar berätta om det har hänt eller kommer det stå i deras självbiografier?

Hoppas verkligen att detta var första och sista gången detta hände i Sverige och allsvenskan!