Nazist och överlevare

I helgen blev jag kallad jävla media hora som gråter ut i media, alltid intressant att dom har koll på oss som inte är aktiva längre.

\n

Så gråter ut lite nu då 😂

\n

Här sitter jag och har ett samtal med en man som heter Max Safir. Max har överlevt SEX olika koncentration läger. Det var en stor ära att få lyssna på hans berättelse och få ha ett samtal med honom. Finns ju inte så många överlevare kvar så är väldigt intressant att få höra deras berättelser. Skillnad på att höra dom än att läsa dom i historieböckerna.

\n

I våras träffade jag en kvinna som heter Eugenia. Det var verkligen stort. Vi besökte hennes kvarter och områden där hon var uppväxt. Men bland det största på den resan till Polen var att hon valde att förlåta mig och en annan kille som oxå varit aktiv. Tänker på Eugenia varje dag. Hoppas verkligen att jag får träffa henne igen. En riktigt underbar kvinna. Vi var även i Treblinka och det var en jobbig stund. Det berörde mig verkligen, tårarna bara rann.

\n

Finns hur mycket som helst att skriva från tiden när man var aktiv nazist. Var det mellan 12/13 år. Är det något ni vill läsa så kan jag skriva ett inlägg om det. kommentera eller skicka ett PM så löser jag det.

\n


\nPhoto: @noralorek